1. Etusivu
 2. Koti
 3. Siemenpakkaukset

Siemenpakkaukset painatuksella

Siemenpakkaukset painatuksella ovat huomiotaherättäviä liikelahjoja, ja ne antavat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Axon Profilin verkkokaupassa voit valita useiden erityyppisten siemenpussien välillä. Voit myös usein valita useiden eri siemenlajien välillä. Etkö löydä etsimääsi siemenlajiketta? Ota yhteyttä, niin autamme sinua. Voimme usein löytää etsimäsi siemenlajikkeen.

56 tuotetta
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Kasvit mainoslahjoina

Kasvien käyttäminen markkinoinnissa antaa yrityksestäsi maanläheisen ja uniikin kuvan. Yrtit ja kukat luovat positiivisia mielikuvia luonnollisuudesta ja kasvuvoimasta, ja siksi ne sopivat erityisesti yrityksille, jotka haluavat yhdistää imagonsa näihin mielikuviin. Lisäksi pienet kasvit toimivat mahtavasti esimerkiksi toimistotilojen piristäjinä! Axon Profilin verkkokaupassa on laaja valikoima kasveja, joihin saa painatuksen eri tavoilla. Vaihtoehtoina on esimerkiksi ruukkukasveja painetuissa ruukuissa, siemeniä painetuissa paperipusseissa sekä siemenpalloja kartonkilaatikoissa. Kasvityypin valintaan vaikuttaa budjetti ja käyttötarkoitus. Suosituin tuotetyyppi on kuitenkin siemenpussit omalla painatuksella.

Siemenpussit painatuksella

Siemenpakkaukset painatuksella ovat yksi asiakkaidemme suosikkituotteista, ja syitä tähän on monia. Ne ovat edullisia ostaa ja helppoja säilyttää sekä jakaa. Pusseissa on iso painoala, johon on helppo suunnitella näyttävä painatus. Useimmiten pakkauksiin tehdään 4-värikuvapainatus, joka mahdollistaa myös valokuvien painamisen. Siemenpusseihin voi tietysti myös laittaa hauskan sloganin, kuten "Kasva kanssamme!" tai "Tee arkipäivistäsi hieman vihreämpiä!". Vain mielikuvitus on rajana! Axon Profilin verkkokaupassa on erilaisia vaihtoehtoja siemenien ostajille: simppeleitä pusseja isoihin kampanjoihin, ja isompia pakkauksia liikelahjoiksi. Edullinenkin siemenpussi on arvostettu mainoslahja, ja uniikki painatus varmistaa, että firmasi jää myös asiakkaiden mieleen.

Näin markkinoit yritystäsi siemenpussien avulla

Siemenpussit ovat nerokkaita mainoslahjoja, koska niitä on helppo käyttää markkinoinnissa. Niitä voi jakaa helposti messuilla, tapahtumissa ja kampanjoiden yhteydessä. Myös postitus onnistuu, koska pussit ovat pienikokoisia ja kevyitä. Pienellä rahalla saa siis paljon mainosta. Koko pussin ala voidaan painaa designisi mukaisesti, joten pieneenkin pussiin saa mahtumaan paljon tekstiä tai kuvia. Vaihtoehtona on myös käyttää siemenpusseja mainoslehtisten sijasta, ja niihin voi painattaa vaikkapa kutsukortin, alennuskupongin tai käyntikortin. Paras aika ostaa siemenpusseja on keväällä, kun kiinnostus kasveja ja kukkia kohtaan on suurimmillaan.

Paljon erilaisia vaihtoehtoja

Verkkokaupassamme on useita erilaisia vaihtoehtoja mainoskasvien etsijöille. Meiltä löydät edulliset siemenpussit isoja mainoskampanjoita varten, sekä hieman hinnakkaammat vaihtoehdot, joita voi ostaa pienemmän erän. Ylellisemmät kasvimme sopivat mainiosti liikelahjaksi arvostetuille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Niidenkin hinta on edullinen, joten ne toimivat mahtavasti lahjana erilaisissa tilaisuuksissa ja asiakaskäynneillä. Siemenpakkauksiimme voi valita eri kasvien ja yrttien siemeniä. Tällä hetkellä suosituimpia ovat basilika ja auringonkukka. Siemenien valinnassa voi ottaa huomioon myös yrityksen imagon, ja minkälaista mielikuvaa firmasta haluaa luoda kasvien avulla. Sekä siemenpussien ulkonäöllä että sisällöllä voi tehdä mainosta.

Kasvien käyttö markkinoinnissa

Yrityksen mainostaminen kasvien avulla on joukosta erottuvaa ja erilaista markkinointia. Nykyisin voi olla vaikeaa saada yrityksensä näkvyiin, kun eri mediat ovat täynnä mainoksia. Kasvit antavat varmasti yrityksestäsi erilaisen kuvan, kuin sosiaaliseen mediaan hukkuva mainos! Kasvit muistuttavat meitä kaikkia luonnosta ja ympäristöstä, ja ne sopivat hyvin modernienkin yrityksien markkinointiin. Jakamalla kasvien siemeniä annat positiivisen signaalin ja mielikuvan ympäristöstä välittämisestä. Yhä useammat asiakkaat arvostavat ekologisuutta ja ympäristöseikkojen huomioimista. Siksi siemenpussit käyvät mahtavasti vaikkapa luonnonkosmetiikan, puutarhayritysten tai luomuruoan markkinointiin.

Osta mainoskasvit Axon Profililta

Axon Profil on myynyt kasveja ja siemenpakkauksia verkossa jo pitkään. Uskallamme sanoa, että olemme tämän tuotekategorian asiantuntijoita. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia edullisia kasveja ja siemeniä markkinointitarkoituksiin. Muutamat tuotemallit löydät vain meiltä. Useimmissa siemenpakkauksissa on erinomaiset painatusmahdollisuudet ja lisäksi painomalli tuotesivulla. Siitä on paljon apua, jos haluat suunnitella koko pakkauksen alan ihan itse. Jos haluat suunnitteluapua, laita vain viestiä meille, niin neuvomme miten siemenpussit painatuksella kannattaa suunnitella.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Kustomointi
  • 4-värinen kuvapainatus
  • Laserkaiverrus
  • Painatus
  4-värinen kuvapainatus
  Laserkaiverrus
  Painatus
 • Eco
  • Eco