• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Sytyttimet

Anna yritysprofiloinnille kipinää painetulla sytyttimellä! Sivuiltamme löydät laajan valikoiman värikkäitä ja edullisia kustomoitavia sytyttimiä.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Sytyttimet
Sytyttimet

Erikokoiset sytyttimet omalla painatuksella

Tulitikkuaskit
Tulitikkuaskit

Tulitikkurasiat omalla painatuksella.

Sytyttimet logolla

Oletko ajatellut, että logolla varustettu sytytin on verraton mainoslahja jaettavaksi? Se sopii niin messuille, yritysjuhliin kuin asuntonäyttöihinkin. Kuten me kaikki tiedämme, sytkärit vaihtavat usein omistajaa. Tämä onkin yksi niiden parhaista puolista, nimittäin logosi saa sen vuoksi paljon näkyvyyttä. Sytyttimen jokainen uusi omistaja on potentiaalinen uusi asiakas sinulle.

Axon Profilin valikoima

Verkkokaupassamme on laaja valikoima sytyttimiä, joihin voi teettää oman painatuksen. Tuotteita on joka hintaluokasta ja joka tarpeeseen. Edullisimmat kustantavat vain muutamia kymmeniä senttejä per kappale ja hinnakkaimmat vaihtoehdot ovat laadukkaita metallisytyttimiä, jotka voi täyttää uudelleen. Valintaa tehdessä kannattaa ottaa huomioon, että kuten lähes aina, myös sytyttimien kohdalla laatu ja hinta kulkevat käsi kädessä. Paikoissa, joissa mainossytkäreitä jaetaan isoille joukoille, on luonnollinen valinta edullinen perusmalli. Jos tarkoituksena taas on antaa hieman parempi liikelahja esimerkiksi asiakaskäynnin yhteydessä, suosittelemme metallisytytintä laserkaiverretulla logolla. Se antaa laadukkaan kuvan yrityksestäsi, ja jää varmasti käyttöön pitkäksi aikaa. Arvokkaammat sytyttimet ovat uudelleentäytettäviä, joten niillä on hyvin pitkä käyttöikä ja paljon mainosarvoa sinulle. Muovisissa sytkäreissä on paljon värivaihtoehtoja, joten edullisemmastakin mallista saa helposti juuri omannäköisen, kun siihen valitsee pohjaväriksi ja painoväreiksi firman viralliset värit.

Miksi sytytin on hyvä mainostuote?

Logopainatuksella varustettuja sytyttimiä voi lahjoittaa lähes kenelle vain. Niille löytyy monenlaista käyttöä eri kohderyhmistä: toiset sytyttävät niillä kynttilöitä, toiset taas puusaunan kiukaan. Tupakoitsijoiden keskuudessa sytyttimet vaihtavat omistajaa tiuhaan, mikä on sinun kannaltasi tietenkin vain hyvä asia, saahan mainoksesi enemmän näkyvyyttä! Uudelleentäytettävän metallisytkärin käyttöikä on todella pitkä, ja jos siihen teettää laserkaiverruksen, mainos ei kulu siitä koskaan pois.

Kuinka valitsen oikean mallin?

Mainossytyttimen valinta ei ole vaikeaa. Sivullamme on käteviä valikkoja, josta voit valita esimerkiksi toivomasi tuotevärit, ja järjestää tulokset hinnan tai tilausmäärän mukaan. Jos tästä huolimatta et pääse päätökseen asiassa, voimme lähettää sinulle näytekappaleita postitse. Autamme myös kaikissa tuotteisiin tai painatukseen liittyvissä kysymyksissä. Saat aina nähtäväksesi digitaalisen vedoksen ennen päätöksen tekemistä. Laita ihmeessä sähköpostia meille tai soita asiakaspalvelunumeroomme, niin autamme tilauksen kanssa.

Asiakas-palvelu