• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Termokset logopainatuksella

Tiesitkö, että aivan ensimmäisen termospullon on valmistanut yritys Thermos? Sana termospullo on siis saanut nimensä pullojen ensimmäiseltä valmistajalta. Axon Profililla on laaja valikoima pulloja kaikissa väreissä ja kokoluokissa.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Metallimukit
Metallimukit

Metalliset mukit ja terästermokset painatuksella tai laserkaiverruksella.

Urheilupullot
Urheilupullot

Kustomoitavat juoma- ja urheilupullot painatuksella tai laserkaiverruksella.

Termospullot mainoslahjana

Termospullot ovat juomapulloja, jotka säilyttävät juoman lämpötilan samana niin pitkään kuin mahdollista. Niitä voi käyttää sekä kylmien että kuumien juomien kanssa. Termospullo tai -muki on käytännöllinen liikelahja, jonka voi antaa lähes kenelle tahansa. Logopainatuksella varustetut termokset ovat Axon Profilin asiakkaiden suursuosikkeja ja ne antavat näkyvyyttä logollesi vuosien ajan. Niissä on usein iso painoala, minkä vuoksi ne ovatkin fantastisia mainoslahjoja. Termospulloja ja -mukeja voi antaa sekä henkilökunnalle että asiakkaille.

Markkinoiden suurin valikoima

Axon Profilin verkkokaupassa on markkinoiden suurin valikoima kustomoitavia termospulloja ja termosmukeja. Nettikaupastamme löydät kaiken edullisista budjettimalleista tunnettuihin tuotemerkkeihin, kuten Thermos ja Vildmark. Termoksia on saatavilla eri värisinä ja kokoisina, joten löydät varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa miettiä annetaanko mainoslahja ulkoilmaihmisille vai kaupunkilaisille ja mihin käyttöön se tulee. Vaeltajat suosivat yleensä hieman isompia pulloja, joihin mahtuu vähintään 70 cl nestettä. Jos tarkoituksena on jakaa termoksia työntekijöille toimistolla käytettäväksi, pienempi termosmuki ajaa asian hyvin.

Erikoismallit

Nettikaupassamme on myös erikoismalleja, jotka eroavat perustermoksista ominaisuuksiensa tai muotonsa vuoksi. Osa mukeista on suunniteltu auton mukinpidikkeeseen sopivaksi. Niitä annetaan paljon liikelahjoina yhteistyökumppaneille. Jotkut termospullot puolestaan tulevat yhteensopivan mukin kanssa, jolloin setti on erittäin monipuolinen ja sopii monenlaiseen käyttöön.

Merkkausmenetelmät

Termokset voi kustomoida hieman mallista riippuen joko laserkaiverruksella tai logopainatuksella. Painatus on edullinen merkkausmenetelmä, jolla voi toteuttaa tarkkojakin yksityiskohtia. Painettu termospullo tulisi kuitenkin pitää erillään muista kovista esineistä, jotta printti ei hankaudu pois. Jos pullo on repussa irrallaan ja hankaa muita esineitä vasten, voi kuvio naarmuuntua tai kulua. Laserkaiverrus puolestaan kestää tuotteessa ikuisesti, se ei voi kulua pois. Kaiverretuissa logoissa ei ole värejä, mutta lopputulos on erittäin ylellisen näköinen.

Meiltä saat lisävinkkejä

Jos haluat tarkempia ohjeita sopivan tuotteen valitsemiseen tai merkkausmenetelmien suhteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme asiantuntemuksemme käyttöösi ja neuvomme eri vaihtoehtojen suhteen. Termokset ovat hieman hinnakkaampia mainoslahjoja, joten haluamme että olet mahdollisimman tyytyväinen lopputulokseen. Kerro vain mitä etsit, niin annamme ehdotuksia ja vinkkejä ennen ostopäätöksen tekemistä. Laita meille sähköpostia tai soita, me olemme täällä sinua varten!

Asiakas-palvelu