• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Eväsrasiat

Kustomoitu eväsrasia on käytännöllinen mainostuote, jolle asiakkaasi taatusti löytää käyttöä. Valikoimistamme löydät erikokoisia eväsrasioita eri hintaluokissa. Vilkaise valikoima verkkokaupastamme!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kylmälaukut
Kylmälaukut

Kylmälaukut piknikille, rannalle tai mökille. Kattava valikoima eri kokoja ja malleja.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Keittiövälineet
Keittiövälineet

Kaikenlaiset mainoslahjat keittiöön.

Eväsrasiat omalla painatuksella

Eväsrasiat ja lounaslaatikot kaivetaan joka arkipäivä esiin työpaikoissa ympäri Suomen. Logopainatuksella kustomoitu eväsrasia on suosittu mainoslahja, joita ostetaan usein yrityksen omalle henkilökunnalle. Niitä voi jakaa myös messuilla tai käyttää kylkiäisenä mainoskampanjan tai tuotelanseerauksen yhteydessä. Lounaslaatikko on äärimmäisen hyödyllinen lahja, sillä se sopii kenelle tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta, ja kaikilla on sille käyttöä. Siksi niitä voikin ostaa varastoon isomman määrän kerralla. Logopainettu lounaslaatikko antaa näkyvyyttä tavaramerkillesi parhaimmassa tapauksessa useita kertoja viikossa. Suuresta valikoimastamme on helppo löytää juuri teidän brändiinne sopiva malli. Väriskaala on laaja, ja parhaassa tapauksessa löydät juuri oikean sävyisen tuotteen, joka sointuu yhteen logonne kanssa. Jos etsit sen sijaan neutraalia väriä, niitäkin meiltä löytyy paljon. Painoala eväsrasioissa on iso, joten kanteen on usein helppo sommitella sekä logo että slogan.

Axon Profilin valikoima

Verkkokaupassamme on reilu valikoima erilaisia kustomoitavia eväslaatikoita. Meillä on mm. perinteisiä eväsrasioita, eväsleiville tarkoitettuja rasioita, hedelmille suunniteltuja pakkauksia, moniosaisia evässettejä sekä ruokatermoksia. Monissa tuotteissa minimierä on pieni, joten sinun ei tarvitse ostaa jättierää, ellet sitä halua. Olemme tehneet sivuillamme surffailun ja oikean mainoslahjan valitsemisen helpoksi. Mistä mainoslahjaksi tulevan eväsrasia valinta tulisi aloittaa? Ensimmäisenä on hyvä kartoittaa tilauksen budjetti. Usein hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä, joten jos haluatte saada kestävät ja laadukkaat lounasrasiat, suosittelemme katsomaan keskihintaisia tai hieman kalliimpia malleja. Arvokkaimat eväsrasiat voivat tuntua isolta satsaukselta, mutta ne myös kestävät käytössä todella pitkään, eli saat paljon vastinetta rahoillesi. Mikäli ajatuksena on jakaa eväslaatikoita isommalle väkijoukolle messuilla tai mainoskampanjan yhteydessä, on edullinen malli luonnollisesti ensimmäinen vaihtoehto. Myös edullisemmat rasiat ajavat asiansa, vaikka hinta onkin alhaisempi. Niiden materiaalina on yleensä muovi, kun taas kalliimmissa tuotteissa se on polypropeeni tai ruostumaton teräs, joka kestää käytössä pidempään. Kaikki Axon Profilin lounaslaatikot ovat tietenkin elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä.

Asiakas-palvelu