• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kaiuttimet painatuksella

Omalla painatuksella varustettu kaiutin on käytännöllinen ja haluttu promootiotuote, joka sekä näkyy että kuuluu! Logolla tai tekstillä varustettu kaiutin on edullinen laatulahja, jonka avulla teet varmasti vaikutuksen myös tärkeämpiin asiakkaisiisi. Meiltä löydät kenties markkinoiden laajimman valikoiman kustomoitavia äänentoistolaitteita, yllättävän edullisista budjettivaihtoehdoista ensiluokkaisen laadukkaisiin bluetooth-kaiuttimiin.

kpl
Järjestä:

Kaiutin yrityksesi painatuksella

Haluatko yhtiösi nimen yhteen markkinoiden kuumimmista tuotteista? Siinä tapauksessa kaiuttimet painatuksella ovat oikea valinta. Kaiuttimet huokuvat teknologiaa, nuoruutta ja joustavuutta. Ne ovat ominaisuuksia, joita jokainen moderni yhtiö haluaa mainostaa. Tuote on hieman kalliimpi kuin keskiverto mainostuote ja osuu tarkemmin valitulle tuoteryhmälle. Se on siitä huolimatta mainostuote, joka on pitkäikäinen ja, jossa logo on selvästi ja kauan nähtävissä. Yksi hieno etu on myös, että se sopii sekä vanhalle että nuorelle ja sekä naiselle että miehelle. Axon Profil tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista valikoimista kaiuttimia painatuksella. Tässä tarkempia tietoja, jotka toivottavasti tekevät valinnastasi helpomman.

Minkä koon valitsisin?

Axon Profililla on pieniä kaiuttimia, jotka voi liittää matkapuhelimeen ja suurempia malleja kotiin ja konttoriin. Pienemmät mallit on helppo kuljettaa mukana kaikkialle, mutta ne eivät varsinaisesti kilpaile suurempien mallien kanssa äänenlaadun suhteen. On siis päätettävä, mikä näistä kahdesta ominaisuudesta on tärkeämpi. On myös muistettava, että kaikkia logoja ei voi painattaa pienimpiin kaiuttimiin. Jos sinulla on yksityiskohtainen logo, kannattaa valita hieman suurempi kaiutin, jossa on isompi painoala. Joissakin kaiuttimissa painatuksen saa etuosan säleikköön tai kankaaseen, jolloin painoala on erityisen iso. Monesti kaiuttimiin halutaan kuitenkin hieman hienovaraisempi ja pienempi painatus, jolloin pienikin painoala riittää.

Muutama seikka äänenlaadusta

Kaiuttimen koolla on suuri vaikutus äänenlaatuun. Suuremmassa kaiuttimessa on usein parempi äänenlaatu kuin pienissä matkamalleissa. Jos äänenlaatu on tärkeä valintakriteeri, on valittava suurempi kaiutinmalli. Toinen tekijä on tietenkin myös hinta. Hieman kalliimmassa kaiuttimessa on lähes aina kehittyneempi tekniikka ja rakenne, joka vaikuttaa äänenlaatuun. Kaikissa malleissamme on myös ilmoitettu sen teho wateissa, jotta voit verrata eri tuotteita keskenään.

Kaiuttimet erikoistoiminnoilla

Mikäli valitset erikoiskaiuttimen, saat käytännöllisen ja uniikin mainostuotteen. Erikoisominaisuutena voi olla kännykkätuki, sisäänrakennettu virtapankki tai vedenkestävyys. Osassa malleista on puolestaan väriä vaihtava efektivalo. Jos haluat kaiuttimen, joka antaa riehakkaan biletunnelman, kannattaa vilkaista nämä vaihtoehdot! Mikäli haluat lisävinkkejä tuotteista, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakas-palvelu