• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

USB-muistit

Axon Profililta löydät laajan valikoiman muistitikkuja edullisin hinnoin. Meillä on sekä edullisia perusmalleja että ylellisiä metallisia vaihtoehtoja.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kosketusnäyttökynät
Kosketusnäyttökynät

Valtava valikoima kosketusnäyttökyniä. Paljon eri malleja ja hintatasoja.

Tietokonekotelot
Tietokonekotelot

Kustomoitavat laptop-suojataskut kannettaville tietokoneille.

Kasvit
Kasvit

Kasvit ja siemenpussit omalla painatuksella ovat mainoslahjoja, joilla on suuri symboliarvo.

Asiakirjalaukut
Asiakirjalaukut

Kustomoitavat olkalaukut, salkut ja asiakirjalaukut.

Kangaskassit
Kangaskassit

Kustomoitavat kangaskassit painatuksella.

Tietokonelaukut
Tietokonelaukut

Tietokonelaukut kustomoidulla painatuksella tai brodeerauksella.

Erikoiskynät
Erikoiskynät

Etsitkö jotain vieläkin mieleenpainuvampaa? Tutustu valikoimaamme kekseliäitä ja yllättäviä erikoiskyniä!

USB-muistitikut painatuksella

USB-muistitikku painatuksella on monipuolinen mainostuote. Mainoksen voi tietenkin painaa tuotteen päälle, mutta tämän lisäksi myös itse tikku on mahdollista täyttää mainosmateriaalilla. USB-muistitikku on lyömätön tuote, jos päämääränä on esim. jakaa tietoa yrityksestä. Sisäänostohinta on edullinen ja mainosarvo korkea, koska tuote on saajalleen sekä käytännöllinen että pitkäikäinen.

Räätälöityjä USB-muistitikkuja

USB-muistitikkuun voi valita koon, ja monen muun teknisen laitteen tavoin tulee muistitikkuun joka vuosi lisää kapasiteettia hinnan pysyessä samana tai jopa laskiessa. Lähes kaikki markkinoilta löytyvät USB-muistitikut painatuksella valmistetaan tilauksesta Aasiassa. Tästä johtuen hinnat voivat toisinaan vaihdella, vaikka hintataso yleisesti olisikin laskussa. Sen ansiosta, että USB-muistitikut valmistetaan ja painatetaan tilauksesta, voidaan ne räätälöidä erityisiä toivomuksia vastaamaan. Pienehköä lisämaksua vastaan tikuille voi esim. tallentaa yhden tai useamman tiedoston. Tämä lisäpalvelu on korvaamaton, jos tarkoituksena on jakaa suurempi määrä USB-muistitikkuja. Muistitikun voi myös lukita, jolloin siihen ei voi tallentaa muita tiedostoja. Tämä palvelu on maksuton. USB-muistitikkuihin on myös saatavilla useita lisävarusteita, kuten kaulanauha, avainrengas tai erityispakkaus.

Markkinoiden laajin valikoima

Axon Profilen USB-muistitikkuvalikoima on erittäin laaja. Perusmallien lisäksi meiltä löytyy myös useita mini-USB-muistitikkuja ja luontoystävällisiä malleja. Meillä on myös USB-muistitikkuja valokuvapainatuksella, vedenpitäviä USB-muistitikkuja, ja USB-muistitikkuja luottokorttikoossa. Meillä on USB-muistitikkuja, jotka on muotoiltu sydämiksi, kyniksi, kultaharkoiksi, lääkeruiskuiksi, autoiksi tai lääkäreiksi. Tiivistettynä: meillä on jotain kaikille!

Asiakas-palvelu