• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

USB-muistit

USB-muistit

USB-muistitikut painatuksella

USB-muistitikku painatuksella on monipuolinen mainostuote. Mainoksen voi tietenkin painaa tuotteen päälle, mutta tämän lisäksi myös itse tikku on mahdollista täyttää mainosmateriaalilla. USB-muistitikku on lyömätön tuote, jos päämääränä on esim. jakaa tietoa yrityksestä. Sisäänostohinta on edullinen ja mainosarvo korkea, koska tuote on saajalleen sekä käytännöllinen että pitkäikäinen.

Räätälöityjä USB-muistitikkuja

USB-muistitikkuun voi valita koon, ja monen muun teknisen laitteen tavoin tulee muistitikkuun joka vuosi lisää kapasiteettia hinnan pysyessä samana tai jopa laskiessa. Lähes kaikki markkinoilta löytyvät USB-muistitikut painatuksella valmistetaan tilauksesta Aasiassa. Tästä johtuen hinnat voivat toisinaan vaihdella, vaikka hintataso yleisesti olisikin laskussa. Sen ansiosta, että USB-muistitikut valmistetaan ja painatetaan tilauksesta, voidaan ne räätälöidä erityisiä toivomuksia vastaamaan. Pienehköä lisämaksua vastaan tikuille voi esim. tallentaa yhden tai useamman tiedoston. Tämä lisäpalvelu on korvaamaton, jos tarkoituksena on jakaa suurempi määrä USB-muistitikkuja. Muistitikun voi myös lukita, jolloin siihen ei voi tallentaa muita tiedostoja. Tämä palvelu on maksuton. USB-muistitikkuihin on myös saatavilla useita lisävarusteita, kuten kaulanauha, avainrengas tai erityispakkaus.

Markkinoiden laajin valikoima

Axon Profilen USB-muistitikkuvalikoima on erittäin laaja. Perusmallien lisäksi meiltä löytyy myös useita mini-USB-muistitikkuja ja luontoystävällisiä malleja. Meillä on myös USB-muistitikkuja valokuvapainatuksella, vedenpitäviä USB-muistitikkuja, ja USB-muistitikkuja luottokorttikoossa. Meillä on USB-muistitikkuja, jotka on muotoiltu sydämiksi, kyniksi, kultaharkoiksi, lääkeruiskuiksi, autoiksi tai lääkäreiksi. Tiivistettynä: meillä on jotain kaikille!

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi?

Syötä väri, määrä ja budjettisi, niin tarjoamme sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Kokeile Promo Finderia

Tyytyväisyystakuu

Tarjous ja digitaalinen vedos

Henkilökohtainen palvelu

Ilmaisia tuotenäytteitä

Hintatakuu

Nopea ja luotettava toimitus

Ilmainen toimitus

Asiakas-palvelu