• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Taskulamput painatuksella

Taskulamppuja löytyy todellakin kaikenmallisia. Yksi asia on kuitenkin yhteistä kaikilla taskulampuilla: ne levittävät valoa tavaramerkillesi!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kiikarit
Kiikarit

Tutustu laajaan valikoimaamme kiikareita painatuksella.

Kompassit
Kompassit

Ota oikea ajosuunta! Kompassit omalla painatuksella.

Heijastimet
Heijastimet

Heijastimet painatuksella sinulle, joka etsit huolehtivaista mainostuotetta.

Victorinox
Victorinox

Huippulaatuisten monitoimiveitsien valmistaja vuodesta 1891.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Maglite
Maglite

Korkealaatuiset laserkaiverruksella kustomoitavat taskulamput amerikkalaiselta Maglitelta.

Miksi valita taskulamppu logopainatuksella?

Logokustomoitu taskulamppu on mitä oivallisin PR-lahja, josta on iloa kaikenikäisille. Taskulampulle on usein käyttöä niin mökilla, reissussa, pihalla kuin kotonakin esimerkiksi erilaisia korjaustöitä tehdessä, sähkökatkoksen aikana tai vaikka vintillä tai kellarissa käydessä. Taskulampuilla on pitkä käyttöikä, mikä antaa brändillesi näkyvyyttä pidempään. Taskulamput sopivat niin lasten leikkiin kuin teini-ikäisten leiriretkille, ja aikuisille ne ovat usein tarpeellinen työväline monissa arjen yllättävissä tilanteissa. Tämä tuote sopii PR-lahjaksi yritykselle, joka haluaa olla pysyvä osa asiakkaidensa arkea - ja kenties muistuttaa itsestään tasaisin väliajoin pidemmällä aikavälillä.

Mikä malli sopii minulle?

Taskulamput ovat suosittuja PR-tuotteita, ja siksi myös Axon Profilin valikoima kattaa suuren määrän erilaisia malleja aina edullisista, giveaway-tuotteiksi sopivista avaimenperätaskulampuista arvokkaampiin, liikelahjoiksi soveltuviin laatumalleihin, kuten Magliten USA:ssa valmistettuihin klassikkotaskulamppuihin. Olemme hiljattain lisänneet valikoimiimme myös mm. uusia kustomoitavia otsalamppumalleja, aurinkovoimalla toimivia lamppuja, työlamppuja sekä esimerkiksi retkeilijöille sopivia hätätaskulamppuja, joiden akun voi ladata täyteen käsin veivaamalla. Mutta mikä malli sopii parhaiten sinun kampanjaasi? PR-tuotetta valitessa on syytä ottaa huomioon muutamia seikkoja, kuten kohderyhmä, oma budjetti suhteessa kampanjan laajuuteen sekä se, millaisia mielleyhtymiä brändiin halutaan liittää. Sekä taskukokoiset, näppärät budjettimallit että laadukkaat, jykevät merkkitaskulamput ovat molemmat suosittuja, mutta erilaisissa yhteyksissä. Ensimmäiset sopivat suurempiin kampanjoihin, kun taas jälkimmäiset ovat tyypillisemmin käytössä esimerkiksi liikelahjoina. Myös väreissä on valinnanvaraa, samoin kustomointityyleissä: yleensä vaihtoehtoina ovat joko 1-4-värinen painatus tai laserkaiverrus. Värikkäät logot on mahdollista toteuttaa ainoastaan painatuksella, mutta toisaalta kaiverrus antaa arvokkaan vaikutelman, ja säilyy taatusti tuotteen pinnassa haalistumatta koko sen käyttöiän. Yksi asia on kuitenkin varma: mitä tahansa kustomoitavaa PR-tuotetta etsitkin, löydät sen todennäköisimmin juuri meiltä - ja aina edulliseen hintaan.

Asiakas-palvelu