• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kuulokkeet painatuksella

Kuulokkeilla on ärsyttävä tapa unohtua ja kadota. Kuulokkeet painatuksella ovat tästä syystä arvostettu liikelahja. Kuulokkeita ei vain voi olla liikaa! Axon Profililta löytyy kaikkea kompakteista juoksulenkille sopivista kuulokkeista suuriin ja mukaviin musiikista nautiskelu -kuulokkeisiin. Valikoimasta löytyy myös erilaisia tarvikkeita kuulokkeisiin ja erihintaisia kaiuttimia painatuksella.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Matkapuhelimen lisätarvikkeet
Matkapuhelimen lisätarvikkeet

Matkapuhelimen lisätarvikkeet kaikissa hintaluokissa. Meiltä löydät kaikkea puhelimellesi!

Kuulokkeet - mainio lahjaidea

Logolla varustetut kuulokkeet ovat mainio lahjaidea, jos tarkoituksena on muistaa omaa henkilökuntaa tai arvotettuja asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Niistä on iloa lähes kenelle vain, ja mainosarvo on suuri, koska kuulokkeet pysyvät yleensä käytössä pitkään. Meiltä löytyy erinomainen valikoima kuulokkeita edullisista nappikuulokkeista kalliimpiin on-ear malleihin.

Paljon näkyvyyttä

Koska lähes kaikki kuuntelevat musiikkia, kuulokkeet toimivat mainoslahjana loistavasti. Ne ovat käytössä työmatkoilla, kuntosaleilla ja matkustaessa, joten logosi pääsee suuren yleisön nähtäväksi. Laajan painoalan ja käytännöllisyyden ansiosta kuulokkeissa onkin ainesta suosikkituotteeksi liikelahjojen saralla.

Suuri valikoima

Axon Profilin verkkokaupassa löytyy valikoimaa laidasta laitaan. Edulliset kuulokkeet, värikkäät kuulokkeet, laadukkaat liikelahjat - löydät ne kaikki meiltä! Kohtuuhintaisia nappikuulokkeita voi jakaa isommissa tapahtumissa mainoksena ja kalliimmat ja edistyneemmät mallit voi valita liikelahjaksi. Hinnakkaimmissa malleissa on paljon käteviä toimintoja, kuten sisäänrakennettu mikrofoni ja Bluetooth-yhteys, joten ne antavat paljon arvoa lahjan saajalle. Jos haluat lisätietoja tuotteistamme ja painatusmahdollisuuksista, ota reippaasti yhteyttä niin autamme sinua!

Asiakas-palvelu