• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Varavirtalähteet painatuksella

Varavirtalähde (engl. powerbank) on käytännöllinen vara-akku puhelimelle, tabletille tai muille elektronisille laitteille. Laitteiden virrankäyttö on jatkuvasti kasvanut suurenevien näytöjen mukana, ja varavirtalähteet ovat osoittautuneet hyväksi ratkaisuksi tähän ongelmaan. Jokaisen virtalähteen virtamäärä ilmoitetaan milliamppeereina (mAh), joka on tärkeä tieto oikeaa mallia valitessa. Axon Profililla on paljon erilaisia varavitalähteitä painatuksella. Meiltä löydät mallit kaikissa hintaluokissa ja kaikenlaisilla eri toiminnoilla.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Langattomat laturit
Langattomat laturit

Langattomat laturit kännykälle.

Varavirtalähteitä omalla painatuksella

Varavirtalähteet ovat tuotteita, jotka löytyvät lähes jokaisesta kodista. Tämän tuotteen kanssa sinulla on aina lähellä kannettava virtalähde, jolla pystyt lataamaan esimerkiksi älypuhelimesi. Jatkuva latauspaikan etsiminen on historiaa! Yllätä työntekijäsi omilla virtalähteillä, tai miksi et antaisi niitä lahjaksi messuilla samalla mainostaen ja näyttäen yrityksesi logoa. Axon Profil tarjoaa laajan valikoiman eri virtalähteitä, joten sinun on helppo löytää yrityksellesi sopiva virtalähde. Ylimääräisen virtalähteen tarve on lisääntynyt elektroniikan kehittyessä. Elektroniikan valmistajat yrittävät jatkuvasti kehittää elektroniikkatuotteista mahdollisimman energiatehokkaita. Elektroniikka on kuitenkin entistä kehittyneempää ja vaati koko ajan enemmän virtakapasiteettia. Esimerkiksi näyttöjen koko on kasvanut, jonka takia laite tarvitsee korkeampitasoista virtalähdettä. Laitteita täytyy ladata yhä useammin ja ratkaisu tähän isoon ongelmaan on löytynyt käytännöllisistä ulkopuolisista virtalähteistä. Nosta yrityksesi brändiä fiksusti antamalla ladattavia virtalähteitä painatuksella yrityksesi työntekijöille, asiakkaillesi ja esimerkiksi messuilla. Tätä tuotetta käytetään varmasti pitkään, ja koska sen voi ottaa mihin vain mukaan yrityksesi saa kunnolla näkyvyyttä, sekä houkuttelee uusia asiakkaita.

Minkä varavirtalähteen painatuksella valitsisit?

Oikean varavirtalähteen valitseminen painatuksella ei ole vaikeaa, mutta valitaksesi parhaiten palvelevan ja sopivimman vaihtoehdon, tulee harkita useampaa asiaa. Varavirtalähteiden akunkesto on ilmoitettu mAh:na (milliampeeritunti) ja se on tärkeä tieto sopivaa varavirtalähdettä valitessa. Meiltä löytyy mallit kaikissa hintaluokissa ja myös monia erityisiä malleja lisäominaisuuksilla. Valikoimastamme löydät sekä pattereilla että aurinkovoimalla toimivat mallit. Ensimmäinen asia, joka tulee tietää on haluamasi latauskapasiteetti. Valikoimassamme on kaikkea alle 1 000 mAh malleista, jotka saa avaimenperäksi, 20 000 mAh malleihin, jotka ovat niin tehokkaita, että voit ladata kaikkea kameroista kuulokkeisiin ja kaiuttimiin moneen kertaan. Kun latauskapasiteetti on suurempi, yleensä hintakin on kalliimpi, muutamalla poikkeuksella. Suosittelemme Axon Profililta valitsemaan varavirtalähteen pienemmällä latauskapasiteetilla, jos tarkoitus on jakaa tuotteita esimerkiksi messuilla. Tämä auttaa laskemaan kustannuksia. Jos kuitenkin valitset varavirtalähteitä painatuksella työntekijöille, voi olla hyvä idea investoida hieman kalliimpaan malliin työntekijöiden tarpeiden mukaisesti ja varmistaaksesi, että laitteet ovat aina ladattuja ja käyttökuntoisia. Pienellä latauskapasiteetilla voit ladata puhelimen arviolta kerran, mutta isoimmilla kapasiteeteillä puhelimen voi ladata moneen kertaan.

Värin valitseminen

Kun olet valinnut sopivan kapasiteetin laitteelle, jää jäljelle värin valitseminen. Voit ottaa yrityksenne graafiseen profiiliin sopivan sävyn, tai neutraalin vaihtoehdon, kuten hopeisen, mustan tai valkoisen. Väriskaala tuotteissamme on laaja, joten kannattaa tarkistaa löytyisikö meiltä juuri brändiväreihinne sopiva malli. Jos ei, painatuksen saa neutraalin väriseen tuotteeseen juuri logonne virallisilla sävyillä, eli lopputulos on silloinkin tyylikäs.

Lisävirtaa aina mukanasi

Varavirtalähteet ovat viime aikoina muodostuneet pelastukseksi jatkuvasti lisääntyville elektroniikan suurkäyttäjille. Laitteita käytetään jokapäiväisessä elämässä ja ne ovat yleensä riippuvaisia akun kestosta. Olemme kaikki kokeneet yllättäviä ja hankalia tilanteita, jossa virta loppuu kesken, eikä lähellä ole ollut latausmahdollisuutta. Jos mukana olisi ollut varavirtalähde, ei tilanteessa olisi ollut huolta. Korkeakapasiteettisella varavirtalähteellä voi laitteen käyttöä jatkaa vielä tuntien ajan. Tämä voi olla ero onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Vahvista brändiä investoimalla varavirtalähteisiin painatuksella, Voit antaa ne työntekijoillesi ja erityisesti asiakkaillesi. He varmasti arvostavat lahjaa ja käyttävät sitä päivittäin! Varavirtalähde on erittäin suosittu laite työpaikalle mukaan otettavaksi. Se on myös käytännöllinen loma-aikoina, jolloin kamera, puhelimet ja muut laitteet halutaan pitää täyteen ladattuna, jotta lomakuvien otto onnistuu ilman keskeytyksiä ja huolta akun loppumisesta. Sähkölähdettä ei aina ole heti käytettävissä, ja mikä olisi parempi, kuin mahdollisuus ladata laitteet aina halutessasi, kunhan virtalähteessä on virtaa jäljellä. Varavirtalähteet eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan myös hyvän näköisiä! Varavirtalähteiden korkeampi kapasiteetti tarkoittaa usein myös hieman isompaa kokoa, mutta ne eivät ole koskaan liian isoja mahtuakseen esimerkiksi povitaskuun. Lyhyesti sanottuna et pian pärjää ilman, kun koet varavirtalähteen edut ja helppokäyttöisyyden!

Asiakas-palvelu