• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Muovipussit painatuksella

Meiltä voit tilata yrityksellesi edulliset logokustomoidut muovikassit pienissäkin minimierissä. Tuotemerkilläsi varustettu kassi on tunnetusti mahtava kävelevä mainos kaduilla, ja sopii mainiosti promootiotuotteeksi myöskin kertaluontoisiin tapahtumiin, kuten esittelytilaisuuksiin ja messuille.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kuplamuovipussit
Kuplamuovipussit

Kuplamuovipussit ja pehmustetut kirjekuoret omalla painatuksella.

Kirjekuoret
Kirjekuoret

Kaikenlaiset kirjekuoret painatuksella.

Paperikassit
Paperikassit

Paperikassit painatuksella. Saatavana useita erilaisia malleja eri kannikkeilla ja pinnoitteilla.

Kangaskassit
Kangaskassit

Kustomoitavat kangaskassit painatuksella.

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Kirjoituslehtiöt
Kirjoituslehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.

Lisätietoja valikoimastamme

Muovipussit logopainatuksella kustomoituna antavat paljon mainosta pikkurahalla. Kun ostettu tuote on kuljetettu kotiin muovipussissa, pääsee pussi yleensä käyttöön vielä toisenkin kerran. Etenkin laadukkaat ja tyylikkään näköiset pussit saavat useita käyttökertoja, eli logosi saa paljon näkyvyyttä. Myös messuilla ja muissa yleisötapahtumissa saat paljon arvokasta mainosta tavaramerkillesi, jos jaat messulahjoja logolliseen muovipussiin pakattuina.

Mitä kannattaa huomioida ennen tilauksen tekoa

Muovipusseja on saatavilla verkkokaupassamme eri kokoisina. Pussin koko vaikuttaa sen hintaan, mutta vain vähän. Jos emmit kahden eri koon välillä, on parempi valita isompi vaihtoehto. Asiakkaillesi on helpompi saada tavarat mahtumaan hieman liian isoon pussiin, kuin ahtaa niitä pieneen tilaan, jolloin pussi voi revetä. Myös logopainatuksen värien määrä vaikuttaa kappalehintaan. Jos haluat pitää hinnan mahdollisimman matalana, logon voi painattaa yksivärisenä ja vain yhdelle puolelle pussia. Myös kappalemäärän kasvattaminen laskee hintaa merkittävästi, eli iso määrä tulee edullisemmaksi kuin pieni erä. Muovipussit eivät kärsi varastoinnista, joten pienenkin yrityksen kannattaa ostaa iso erä pusseja varastoon.

Ota yhteyttä, niin autamme

Jos haluat tarkempia ohjeita sopivan tuotteen valitsemiseen tai merkkausmenetelmien suhteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme asiantuntemuksemme käyttöösi ja neuvomme eri vaihtoehtojen suhteen. Kerro vain meille mitä tuotteelta odotat ja minkälaiseen käyttöön se tulee, niin lähetämme sinulle tuote-ehdotuksia ja hintatarjoukset. Ota reippaasti yhteyttä!

Asiakas-palvelu