• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Suklaakolikot

Suklaakolikoilla on hauska profiloida yritystäsi. Meiltä löydät tietysti suklaakolikot painatuksella, mutta myös kolikot, joihin logonne leimataan itse suklaaseen.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Karamellit
Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Keksit
Keksit

Yksittäispakatut keksit painatuksella.

Suklaarasiat
Suklaarasiat

Kustomoitavat suklaarasiat omalla painatuksella.

Suklaa
Suklaa

Herkulliset suklaapalat kustomoiduissa kääreissä.

Suklaakolikot mainoskarkkeina

Haluatko markkinoida yritystäsi juhlavalla ja syömäkelpoisella logotuotteella? Silloin kustomoitu suklaakolikko on juuri oikea valinta! Suklaa on mainoskarkkina suosittu jo muutenkin, mutta etenkin kolikon muotoon pakattuna se on hauska ja mieleenpainuva mainoskarkki. Etenkin lasten keskuudessa erikoiset suklaakolikot ovat takuuvarma hitti! Kohokuvioidut suklaamakeiset sopivat erityisen hyvin rahoitusalan yrityksille ja pankeille, mutta mikä tahansa yritys voi käyttää niitä jakotavarana.

Suklaakolikot ja -mitalit omalla logolla

Verkkokaupassamme on useita eri kokoisia suklaakolikoita, jotka voi kustomoida omalla logolla. Hinta määräytyy koon mukaan, mutta samalla myös tuotteen mainosarvo kasvaa. Jos haluat yllättää henkilökuntasi tai asiakkaasi jollakin mieleenpainuvalla ja erikoisella mainoslahjalla, ota iso suklaakolikko jossa on reilusti painoalaa. Ja paljon suklaata! Pienempiä suklaakolikoita voi jakaa erilaisissa tapahtumissa, tai niiden tiimoilta voi esimerkiksi järjestää hauskan aarrejahdin.

Miten suklaakolikot kustomoidaan?

Kuvio painetaan suklaan foliokääreeseen embossing-menetelmällä, joka antaa ylellisen kohokuvioidun lopputuloksen. Tällöin logon tulee olla melko yksinkertainen ja selkeä. Joihinkin tuotteisiin saa erillisen tarraetiketin, johon tehdään tavallinen painatus. Tämä sopii printteihin, joissa on paljon värejä.

Axon Profil auttaa aina

Mikäli mainoslahjojen kanssa tulee valinnanvaikeus, me olemme täällä apunasi. Kerro vain mitä etsit ja tarvitset, niin annamme tuote-ehdotuksia, lähetämme tarvittaessa tuotenäytteitä, sekä autamme painatuksen suhteen. Laita sähköpostia, pistä viesti kotisivujemme kautta tai soita meille, niin löydämme yhdessä sinun yrityksellesi parhaiten sopivan liikelahjan!

Asiakas-palvelu