• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

Pastilliaskit

Pastilliaskit painatuksella tarjoavat suuren painoalansa ansiosta kattavan mainonnan edulliseen hintaan. Ja mikä parasta että pieni rasia tyydyttää makeanhimon nopeasti!

Ympäristöystävällinen

Pastilliaskit täynnä jotain hyvää

Axon Profiililta voit tilata erilaisia pastilliaskeja täynnä herkullisia pehmeitä ja kovia pastilleja eukalyptusksen, lakritsin, hedelmän, mintun sekä nostalgian makuisina. Voit suunnitella pastilliaskit itse ja suunnittelun avuksesi löydät PDF-mallin jokaisen pastilliaskin tuotesivulta. Jos tarvitset apua yksinkertaisen tekstin laadinnassa, voimme auttaa tässä veloituksetta. Painatus tehdään neljän värin kuvapainatuksella, mikä tarkoittaa sitä, että pastilliaskiin voidaan painatuttaa jopa oikea valokuva. Pastilliaskien toimitusaika on myös suhteellisen lyhyt, mikä tarkoittaa sitä, että pastilliaskit ovat sopivia mainoslahjoja, kun tarvitset mainontakarkkia nopeasti.

Pastilliaskit painatuksella kuuluvat ehdottomasti suosituimpiin mainoskarkkeihimme. Ne ovat kätevän kokoisia mainoslahjoja ja niitä on helppo ojennella ihmisille messuilla ja tapahtumissa. Mainospastilliaskit ovat vähintään yhtä tehokas mainontakeino, kuin yrityksen vastaanotossa oleva karkkikulho. Voimme luvata, että pastilliaskit ovat aina toimiva mainoslahja, missä ja milloin niitä käytetäänkin!

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Suklaakolikot

Suklaakolikot

Kustomoitavat suklaakolikot yrityksesi omalla logolla.

Purukumi

Purukumi

Raikkaat, korkealaatuiset purukumit kustomoitavissa kääreissä.

Karamellit

Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Lelut

Lelut

Herätä lapsenmieli itsessäsi! Lelut kaiken ikäisille.

Mainoskynät

Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Ilmapallot

Ilmapallot

Kustomoitavat ilmapallot omalla logo-, teksti- tai valokuvapainatuksella.

Asiakas-palvelu