• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Keksit

Saanko tarjota vielä yhden keksin? Axon Profilin kautta voit ostaa keksejä painatuksella konferenssiin, messuille tai miksei vaikkapa yrityksellesi kahvitauolle?

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Snacksit
Snacksit

Herkulliset pikkunaposteltavat kustomoitavissa pakkauksissa.

Suklaarasiat
Suklaarasiat

Kustomoitavat suklaarasiat omalla painatuksella.

Suklaa
Suklaa

Herkulliset suklaapalat kustomoiduissa kääreissä.

Keksit mainostuotteena

Tiesitkö, että myös keksejä ja niiden pakkauksia voi kustomoida mainoskäyttöön sopiviksi? Verkkokauppamme valikoimassa on yksittäispakattuja keksejä, keksipurkkeja sekä pienempiä muutaman keksin pakkauksia, joihin saa mainospainatuksen. Mainoskeksi on herkullinen pieni lahja, ja niitä voi jakaa sekä yrityksen omille työntekijöille että asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Verkkokauppamme valikoima

Axon Profilin verkkokauppaan on valikoitu laaja skaala mainoskeksejä. Sopiva tuote kannattaa valita käyttökohteen mukaan. Yksittäispakatut keksit sopivat loistavasti esimerkiksi hotellin vastaanottoon tai messuosastolle jakotavaraksi. Jos tarkoituksena on antaa lahja yhteistyökumppanille tai tärkeälle asiakkaalle, suosittelemme panostamaan hieman ylellisempään keksirasiaan. Niissä on reilusti painoalaa ja usein valokuvapainatus jo hintaan laskettuna. Peltipurkille löytyy lisäksi monesti käyttöä myös sen jälkeen, kun se on tyhjentynyt, eli mainoksesi saa vielä lisäaikaa. Jos yrityksellänne on hieman isompi budjetti käytössä, voitte laittaa messuosastollekin tarjolle isompia keksipakkauksia, niin houkuttelette varmasti paljon potentiaalisia asiakkaita.

Millaisia merkkausmenetelmiä on tarjolla?

Keksipakkaukset ja -purkit voi painattaa Pantone-värikartan väreillä tai digipainatuksena CMYK-väreillä, hieman mallista riippuen. Painatus Pantone-väreillä sopii parhaiten logoille, joissa on vain 1-4 tasaista sävyä. Jos logossanne on paljon värejä, liukuväriefektejä tai haluatte valokuvapainatuksen, kannattaa valita tuote, johon saa 4-värikuvapainatuksen. Jos olet epävarma oikean tuotteen ja/tai painatusmenetelmän suhteen, annamme totta kai lisävinkkejä ennen tilauksen tekemistä. Saat lisäksi meiltä aina digitaalisen vedoksen hyväksyttäväksesi, ennen kuin tilauksesta tulee sitova.

Tervetuloa asioimaan ammattilaisten kanssa

Mikäli tilauksen aikana herää kysymyksiä palveluistamme tai logonne sopivuudesta tuotteeseen, ota toki yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme aina antaa suosituksia sopivista tuotteista sekä neuvoa logopainatuksen toteutuksen suhteen. Olemme toimineet mainostuotealalla jo vuodesta 2006 lähtien, ja annamme mielellämme vinkkejä parhaan tuotteen löytämiseen juuri teidän yrityksellenne. Laita vain sähköpostia tai soita asiakaspalveluumme, niin asiantuntijamme auttavat kaikkien kysymysten kanssa!

Asiakas-palvelu