1. Karkit

Tikkarit

Mainostikkarit ovat edullisen hintansa ansiosta täydellisiä mainostuotteita suuriin mainoskampanjoihin sekä jaettavaksi messuilla. Katso laaja valikoimamme verkkokaupastamme.

tuotetta
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Tikkarit omalla logopainatuksella

Tikkukaramelli, tuo mainostuotteiden klassikko! Tikkari kestää pidempään kuin tavallinen karamelli, ja se ei ole vain lasten suosikki, nimittäin aikuisetkin rakastavat niitä. Tikkareita on edullista ostaa isokin erä ja ne säilyvät kauan. Mainostikkarit eivät ole pitkään asiakkaiden käsissä ennen kuin ne syödään, mutta ne antavat paljon iloa ja luovat positiivista mielikuvaa firmastasi. Mainoskynien ohella mainostikkarit ovat messutapahtumien suosikkituotteita, sillä niitä on helppo jakaa isoille väkimäärille. Pitkän säilyvyysajan vuoksi karamelleja voi ostaa isomman erän varastoon. Valikoimassamme on myös ekologisia ja sokerittomia vaihtoehtoja. Nettikaupastamme löydät laajan valikoiman eri makuja, ja tikkareita on joka koossa ja värissä.. Saat meiltä sekä edulliset messutikkarit että ylelliset jättitikkarit omalla logollasi.

Miksi kannattaa tilata mainostikkareita omalla logolla?

Mainostikkareiden tilaamiselle löytyy monia hyviä syitä. Ensimmäinen ja suurin syy on, että tikkareita rakastavat sekä aikuiset että lapset. Logokustomoidut tikkarit ovat herkullisia, hauskoja ja antavat iloa pidemmäksi aikaa kuin tavalliset karamellit. Jakotavarana ne sopivat minkä tahansa alan yrityksille ja ne ovat kaiken lisäksi edullisia. Siksi ne ovatkin varsinaisia messusuosikkeja! Mainostikkareita kannattaakin tilata varastoon iso erä, sillä ne hupenevat yllättävän nopeasti suuren suosionsa vuoksi. Tikkareiden säilyvyysaika on kuitenkin pitkä, jopa 36 kuukautta, eli varastoon voi ostaa tikkukaramelleja useampaakin eri tapahtumaa varten. Lisäksi mitä isomman erän ostatte, sitä parempi on kappalehinta. Logokustomoiduilla tikkareilla saa paljon näkyvyyttä pikkurahalla!

Minkälaisia vaihtoehtoja on saatavilla?

Suuri valikoima tarkoittaa suurta valinnanvaraa. Tikkarin maku, väri, pakkaus ja sisältö ovat makukysymyksiä, ja monet tikkukaramelleista voikin kustomoida täysin brändiinne sopiviksi. Tikkareiden ulkonäön voi tietysti toteuttaa juuri toiveidenne mukaisesti. Yhä suositumpaa on valita myös sisältö yrityksen arvojen mukaan, sillä valikoimamme on kasvanut luomukarkeilla ja Reilun Kaupan vaihtoehdoilla. Myös sokerittomia tikkukaramelleja löytyy, eli valinnanvaraa on todellakin reilusti. Pakkauksien painoala vaihtelee hieman mallista riippuen. Flowpack-tikkareissa on reilusti tilaa mainokselle ja yrityksen yhteystiedoille, kun taas litteiden tikkareiden kääressä on sopiva ala logolle ja mahdollisesti sloganille. Voitte itse päättää miten huomiota herättävä tai hienovarainen pakkauksen brändäys on.

Miten yritystä voi markkinoida mainostikkareilla?

Missä kaikkialla mainostikkareita sitten voi oikein jakaa? Klassisin tapa on jakaa mainostikkareita messuilla, tapahtumissa ja mainoskampanjoiden yhteydessä. Ne kutsuvat ihmiset tutustumaan messuosastoonne tai kojuunne ja toimivat myös hyvänä keskustelun avaajana. Logotikkareita voi myös asettaa tarjolle hotellin vastaanottoon tai yrityksen vastaanottotiskille. Ne antavat positiivisen ensivaikutelman asiakkaille ja vierailijoille, kun he astuvat aulaanne. Monet verkkokaupat lähettävät tikkukaramelleja tilausten mukana pienenä kiitoksena, sillä niillä on mukava yllättää asiakas. Näinkin pieni ja edullinen lahja voi vaikuttaa merkittävästi asiakkaan mielikuvaan yrityksestänne.

 • Lajittele
  • Suosio
  • Hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Suosio
  Hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Kustomointi
  • Painatus
  • 4-värinen kuvapainatus
  Painatus
  4-värinen kuvapainatus
 • Sertifikaatti
  • Reilu Kauppa
  Reilu Kauppa
 • Lisää filttereitä
  • Ympäristöystävällinen
  Ympäristöystävällinen