Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Energiapatukat - terveellinen mainostuote

Energiapatukka painatuksella on täydellinen profiilituote sinulle, jolla on terveyteen ja liikuntaan liittyvä yritys. Yhdistä yrityksesi aktiiviseen elämäntyyliin jakamalla asiakkaillesi energiapatukoita omalla painatuksellasi!

Avaruuspatukoista välipalapatukoiksi

Energiapatukoilla on melko lyhyt luomishistoria. Lähtölaukaus tuotteen suunnitteluun löytyy yllättäen avaruusohjelmasta. Astronautit tarvitsivat yksinkertaisesti jotain syötävää avaruusmatkalla. Yksi kriteeri oli, että ruoka sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, mutta siinä on myös hyvä maku ja pitkä säilyvyys. Ensimmäinen yleisölle myyty patukka oli siis yritys kaupallistaa tällaista "avaruusruokaa". Tämä tapahtui 60-luvulla, kun ensimmäinen laskeutuminen Kuuhun teki avaruusmatkailusta uutta ja jännittävää. Tästä ei ollut pitkä askel patukoiden muokkaamiseen urheilijoille sopivaksi. He olivat seuraava ryhmä, joka tarvitsi nopeasti ravitsevaa energiapatukkaa. Vuonna 1986 ryhdyttiin markkinoimaan erityisen paljon proteiinia sisältäviä patukoita, niin kutsuttuja "power bareja". Nykyään proteiinipatukat ja myslipatukat ovat yleistyneet, ja niitä on saatavilla jokaisesta ruokakaupasta. Ne tunnetaan terveellisenä vaihtoehtona pullakahville. Nykyisin saatavilla on todella paljon erilaisia patukoita, joiden ravintokoostumus vaihtelee korkeasta proteiini- tai kuitupitoisuudesta alhaiseen sokeripitoisuuteen.

Markkinoi yritystäsi omilla energiapatukoilla

Onko sinulla yritys, joka toimii terveys- ja liikunta-alalla? Ehkä sinulla on terveysruoka- tai kuntosaliketju. Siinä tapauksessa välipalapatukat omalla painatuksella ovat täydellinen valinta sinulle, kun seuraavan kerran ostat profiilituotteita. Jaa niitä asiakkaillesi tai henkilökunnalle! Ja vaikka yrityksesi ei olisi terveysalalla, energiapatukka voi silti olla hyvä mainostuote. Se herättää positiivisia assosiaatioita, jotka liittyvät terveellisiin elämäntapoihin. Jos esimerkiksi haluat jakaa messuilla tai tilaisuuksissa jotain syötävää, energiapatukat omalla logolla voivat olla yrityksellesi hyvä vaihtoehto makeisten tilalle.

Axonin valikoiman energiapatukat logolla

Axonilta löydät useita erilaisia ​​proteiinipatukoita ja myslipatukoita. Meiltä saat proteiinipatukat tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten PowerBar®. Voit valita edullisten ja kalliimpien vaihtoehtojen ja eri makujen välillä.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus