• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Purukumi

Meiltä löydät laajan valikoiman purukumeja omalla painatuksella. Laaja valikoimamme kattaa kaiken yksittäispakatuista purukumilaatoista aina ylellisiin 50 gramman rasioihin.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Karkkipussit
Karkkipussit

Karkkipussit omalla painatuksella.

Tikkarit
Tikkarit

Herkulliset tikkarit kustomoiduissa kääreissä.

Pastilliaskit
Pastilliaskit

Kustomoitavat pastillirasiat.

Karamellit
Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Suklaa
Suklaa

Herkulliset suklaapalat kustomoiduissa kääreissä.

Mainosnapit
Mainosnapit

Mainosnapit painatuksella, laaja valikoima eri kokoisia ja mallisia.

Purukumi - raikas mainoslahja!

Jos metsästät raikasta ja terveellistä mainostuotetta, kannattaa tietysti valita purukumi! Sokerittomat purukumit sisältävät hampaille hyödyllistä Xylitolia ja niiden pakkauksissa on reilusti painotilaa. Isompiin purkkapakkauksiin saa tehtyä tehokkaan mainoksen, esimerkiksi käyntikortin, kutsun tai alennuskupongin. Pienemmät parin palan pakkaukset ovat mahtavia messulahjoja. Niitä voi jakaa suurille asiakasmäärille, ja kaikki ilahtuvat saadessaan terveellisen suupalan messukarkkien jälkeen.

Oikean tuotteen valitseminen

Painetussa pakkauksessa oleva purukumi on hyvin helppo mainostuote. Tilausta tehdessä kannattaa kuitenkin ottaa pari seikkaa huomioon. Pakkaukset ovat hyvin erikokoisia, ja pienimpiin taskupakkauksiin saa mahtumaan vain logon. Jos tarkoituksena on saada reilusti tilaa logolle ja muille tiedoille, kannattaa valita isompi pakkaus. Niihin saa usein myös kuvapainatuksen CMYK-väreillä. Tällöin pakkaukseen voi toteuttaa jopa valokuvalaatuisen kuvion. Useimmissa tuotteissa on painomalli ladattavissa tuotesivulla, jolloin painatuksen voi suunnitella tarkasti koko näkyvälle alueelle. Mikäli kuvaohjelmien käyttö ei ole tuttua puuhaa, autamme tietysti paketin suunnitteluprosessissa.

Purukumi kustomoidussa paketissa on suursuosikki!

Purukumi sopii mainostuotteena kenelle tahansa, se ei katso sukupuolta, ikää tai ammattia. Sen voi ottaa mainostuotteeksi millaiselle yritykselle vain, ja jakaa missä tahansa tilaisuudessa. Edullisen hintansa ja käytännöllisyytensä ansiosta se onkin yksi Axon Profilin suosituimmista tuotteista. Vuosien aikana se on mainostanut mitä erilaisempia tuotteita ja palveluita, sekä raikastanut tuhansien ihmisten hengityksen. Jos sopivan mainospurukumin valitseminen tuottaa päänvaivaa, annamme mielellämme lisävinkkejä. Kerro vain minkätyyppistä tuotetta etsit ja mihin tarkoitukseen, niin annamme asiantuntevia ohjeita sekä tuotteen valitsemiseen että painatuksen suunnitteluun.

Asiakas-palvelu