• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Esiliinat painatuksella

Ruoka ja ruoanlaitto herättävät monissa intohimoa ja suuria tunteita. Valikoimistamme löydät kaikenlaisia kustomoitavia tuotteita keittiöön, kuten mm. monenlaisia esiliinoja kustomoidulla painatuksella.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Grilli
Grilli

Kustomoitavat grillituotteet.

Selected by Leif Mannerström
Selected by Leif Mannerström

Upeita keittiövälineitä ammattikokki Leif Mannerströmiltä.

Ruoanlaitto & Keittiö
Ruoanlaitto & Keittiö

Täältä löydät laajan valikoiman keittiötarvikkeita eri hintaluokissa.

Keittiövälineet
Keittiövälineet

Kaikenlaiset mainoslahjat keittiöön.

Esiliinat painatuksella

Valikoimistamme löytyy kaikenlaisia esiliinoja. Lyhyitä ja pitkiä malleja sekä lasten esiliinoja taskuilla tai ilman taskuja. Esiliinamme ovat valmistettu puuvillasta ja polyesterisekoituksesta. Mallivalikoimaamme kuuluu sekä yksinkertaisia että ammattikäyttöön tarkoitettuja esiliinoja. Tummia sekä kirkkaita värejä. Painatuksella tai kirjonnalla. Tavoitteenamme on, että valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin ja että löydät meiltä haluamasi tuotteen, mitkä tarpeet ja toiveesi olisivatkaan. Kaiken lisäksi, esiliinojen painatus on meillä hyvin edullista!

Esiliina profiilituotteena

Ensisilmäykseltä ei arvaisi, että esiliinat ovat yksi Axon Profilin myydyimpiä profiilituotteita. Suosion syynä saattaa olla se, että laajasta valikoimastamme löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Laadukkaammat mallit on suunniteltu ammattilaiskäyttöön, ja niitä tilataan ravintoloihin ja kahviloihin logopainatuksilla. Painettu tai brodeerattu logo esiliinassa antaa ammattimaisen ja yhtenäisen ulkonäön työntekijöille. Ammattilaiskäyttöön tehdyt esiliinat ovat usein puuvilla-polyesterisekoitetta. Puuvilla on kevyt ja ilmava materiaali, ja polyesteri antaa sille lisävahvuutta ja -kestävyyttä. Sekoitekangas kestää pesusta toiseen kauniin näköisenä. Axon Profil on kuluneiden vuosien aikana toimittanut esiliinoja monelle nimekkäälle ravintolalle. Muut esiliinat puolestaan ovat useimmiten puuvillaa, ja niiden ei tarvitse kestää yhtä kuumia pesulämpötiloja. Tavallisia esiliinoja ostetaan paljon ruoanlaittokursseille ja -tunneille, tai niitä annetaan palkinnoiksi erilaisissa yrityskilpailuissa. Näistä malleista löytyy paljon eri värivaihtoehtoja. Lisäksi meiltä löytyy lasten esiliinoja painatuksella kouluja ja päiväkoteja varten.

Lyhyt vai pitkä esiliina?

Esiliinoja löytyy lyhyinä, puolipitkinä ja pitkinä malleina. Mikä niistä kannattaa valita? Jos tarkoituksena on käyttää esiliinaa ainoastaan keittiössä, on pitkä malli paras vaihtoehto, se suojaa roiskeilta ja tahroilta parhaiten. Tarjoiluhenkilökunnalle puolestaan suosittelemme lyhyttä tai puolipitkää esiliinaa, joka ei ole kävellessä liikaa tiellä. Niissä on usein myös käytännöllisiä taskuja muistivihkoille ja kynille. Esiliinoihin voi valita joko painatuksen tai brodeerauksen, ja on ihan makuasia kumman merkintätavan valitsee omaan esiliinamalliinsa, molemmat näyttävät tyylikkäiltä.

Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen

Onko sinulla vaikeuksia valita sopiva malli? Vai haluaisitko ehkä näytekappaleen ensin? Ei hätää, asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi! Lähetämme mielellämme näytteitä, niin näet sopiiko kyseinen tuote juuri sinun tarpeisiisi. Koska valikoimamme on niin laaja, voi olla hankalaa löytää juuri oikea mainostuote sinun yrityksellesi. Soita tai laita sähköpostia meille, niin autamme eteenpäin tuotevalinnan ja tilauksen kanssa!

Asiakas-palvelu