• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Heijastinliivit painatuksella

Heijastinliivi painatuksella on yksi suosituimmista mainostuotteistamme. Se on hyödyllinen kaikenlaisissa tilanteissa, joissa tarvitaan erityistä näkyvyyttä. Huomioliivi sopii mm. juoksijoille, moottoripyöräilijöille, ratsastajille ja rakennusalan työntekijöille. Heijastinliivit ovat myös erittäin suosittuja lastentarhoissa ja esikouluissa, minkä vuoksi verkkokaupassamme on saatavilla sekä aikuisten että lasten kokoja.

Värit
Muuta
kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Jalkapallot
Jalkapallot

Jalkapallot painatuksella. Suosittu mainoslahja, jolla on pitkä käyttöikä.

Urheiluvaatteet
Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Urheilupullot
Urheilupullot

Kustomoitavat juoma- ja urheilupullot painatuksella tai laserkaiverruksella.

Heijastimet
Heijastimet

Heijastimet painatuksella sinulle, joka etsit huolehtivaista mainostuotetta.

Heijastinliivit mainostuotteena

Huomioliivi on tärkeä vakiovaruste monille ammattikunnille. Logopainatuksella varustettuna se on hyvä mainoslahja, joka osoittaa että välität lahjan saajasta. Monet yritykset jakavat niitä henkilökunnalleen, mutta niitä voi antaa myös asiakkaille mainoskampanjoiden tai tapahtumien yhteydessä. Heijastinliivi on erittäin edullinen suojavaruste, annettiinpa se kenelle tahansa.

Kenelle tuote sopii?

Heijastinliivejä annetaan usein työmatkaliikkujille, urheilijoille, päiväkotiryhmille, rakennustyöläisille sekä tietyöntekijöille. Huomioliivin voi kustomoida logopainatuksella sponsorointimielessä, tai tehdäkseen siitä työasun oman firman käyttöön. Käyttötarkoituksia on monia, ja verkkokauppamme valikoimassa on erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Mikä malli kannattaa valita?

Kuten sanottua, heijastinliivejä myydään sekä aikuisten että lasten koossa. Hintahaitari on melko laaja, ja edullisemmat yksinkertaiset mallit sopivat sponsorointilahjaksi esimerkiksi urheiluseuroille. Juoksijoille ja motoristeille löytyy omat mallinsa, ja hieman hinnakkaammat huomioliivit on tarkoitettu ammattilaisille työkäyttöön. Kustomoituja heijastinliivejä voi jakaa mainoslahjana käyttötarkoituksen mukaan MC-messuilla, urheilutapahtumissa tai vaikkapa lastenkonsertissa. Lasten heijastinliiveissä on hieman erilainen mitoitus, jotta ne ovat turvallisia ja istuvat mukavasti pienenkin kantajan päällä.

Axon Profil - luotettava yhteistyökumppani

Axon Profil on perustettu vuonna 2006, ja tänä päivänä olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista liikelahjojen myyjistä. Meillä on tuhansia tuotteita, ja annamme mielellämme lisätietoja niistä. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat apua tilauksesi kanssa. Jos päätöksen teko on vaikeaa, voimme lähettää myös tuotenäytteitä edullisemmista tuotteistamme.

Asiakas-palvelu