• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Pipot

Neulottu pipo on nyt suositumpi entä koskaan aikaisemmin! Pipo sopii yhtä hyvin ulkona kuin sisällä. Axon Profililta löydät kaiken värisia ja mallisia pipoja. Sinä valitset!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Paperihatut
Paperihatut

Hauskat kustomoitavat paperihatut painatuksella.

Lippikset
Lippikset

Lippalakit omalla painatuksella tai brodeerauksella - kattava valikoima kaikenlaisia malleja army-lakeista trucker- ja street-lippiksiin.

Hatut
Hatut

Trendikkäät kustomoitavat lieri-, olki- ja aurinkohatut, aurinkolipat, bandanat ja muut kesäiset päähineet.

Kaulahuivit
Kaulahuivit

Kustomoitavat fanikaulahuivit seurasi väreillä tai logolla. Näytä, ketä kannustat!

Tietoa mainospäähineistä

Etsitkö edullisia mainoslippiksiä brodeerauksella? Kustomoitavia lasten pipoja? Vaiko kenties fleece-myssyjä kirjonnalla? Ei hätää! Axon Profil omaa ylpeänä markkinoiden suurimman mainospäähinevalikoiman. Valikomastamme löytyy kaikenlaisia pipoja ja lippalakkeja jokaisen asiakkaan makuun. Löydät meiltä lukuisia eri malleja kaikista hintaluokista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua eteenpäin!

Mainospipot kirjonnalla

Monet kilpailijoistamme myyvät pipoja painatuksella, mutta me olemme päättäneet tarjota mainoshattuja enimmäkseen kirjonnalla. Tämä johtuu siitä, että hattujen materiaali on usein liian karkeaa, joten painatus ei sovellu niihin. Lisäksi pipojen materiaali on usein liian joustavaa ja venyvää laadukkaan painatuksen toteuttamiseksi. Painatus irtoaa helposti pipoista ajan mittaan käytössä. Kirjonta on siis ehdottomasti paras tapa tehdä piposta persoonallinen. Kirjonta on pysyy samanlaisena vuosi toisensa jälkeen ja näyttää hyvältä. Toinen kirjonnan etu on, että sen kustannukset ovat samat, vaikka siihen käytettäisiin yhtä tai useampaa väriä. Voit itse päättää, minkä kokoisen kirjonnan haluat pipoon. Kirjonnan värejä on myös mahdollista sekoittaa, kunhan kuvio näyttää samalta kaikissa pipoissa. Kun tilaat meiltä ensimmäisen kerran, kehitämme sinulle ns. kirjontakortin. Kirjontakortti sisältää digitaalisen tiedoston, joka kertoo kirjontakoneelle, millaisen kuvion sen tulee kehittää. Tallennamme kirjontakortit tulevaisuuden tilauksia varten, joten jos tilaat meiltä uudelleen, sinun ei tarvitse ostaa uutta kirjotankorttia ja näin ollen uusintatilaukset tulevat halvemmiksi.

Asiakas-palvelu