• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Takit painatuksella

Omalla logolla tai painatuksella varustetut mainostakit ovat Pohjolan sääoloihin sopiva monipuolinen PR-tuote. Valikoimamme yksinkertaisemmat, edullisemmat mallit sopivat esimerkiksi henkilökunnan vaatetukseksi lyhytkestoisempiin ulkokampanjoihin, joissa takki tuo brändillesi näkyvyyttä samalla kun se suojaa käyttäjäänsä sateelta ja tuulelta. Arvokkaammat merkkitakkimme puolestaan soveltuvat esimerkiksi kustomoiduiksi liikelahjoiksi. Laajasta valikoimastamme löydät kaikenlaisia ja -hintaisia takkeja eri käyttötarkoituksiin.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Fleecepaidat
Fleecepaidat

Lämpimät fleecetakit ja -puserot brodeerauksella.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Neuleet ja hupparit
Neuleet ja hupparit

Kustomoitavat collegepaidat, hupparit ja oloasut.

Takit logopainatuksella

Kustomoidut takit ovat Pohjolan kylmissä säissä mitä oivallisin ja monipuolisin logovaate. Yrityksen tai yhteisön tarjoamat lämpimät takit pitävät esimerkiksi kampanjahenkilökunnan lämpimänä ulkona kylmässä viimassa, tehden samalla yleisölle helpoksi erottaa yrityksesi henkilökunnan muusta ihmismassasta - ja voivatpa laadukkaat, tyylillä kustomoidut takit myös auttaa luomaan yhteisöllisyyden tunnetta henkilöstön tai vaikkapa seuran aktiivijäsenten parissa. Takkiin painettu suuri logo erottuu kauas ja tavoittaa monia ohikulkijoita esimerkiksi PR-henkilön päällä kaupungilla - ja toisaalta hienovaraisella, pienellä brodeerauksella varustettu laadukas ulkolutakki saattaa saada pitkän käyttöiän asiakkaasi lenkkivaatteena vapaa-ajalla.

Millainen takki sopii minun kampanjaani?

Valikoimistamme löydät lukuisia erilaisia takkimalleja tuulitakeista farkkutakkeihin, parkoihin, bomber-takkeihin ja topattuihin talvitakkeihin, sekä paljon muuta - ja mikä parasta, kaikki mallimme ovat kustomoitavissa omaan brändiisi ja kampanjaasi sopiviksi joko brodeerauksella tai 1-4-värisellä painatuksella. Mutta minkälainen takki sitten sopii juuri sinun yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin? Jos tiedät jo nyt, että takille on tarvetta ympärivuotisesti esimerkiksi ulkona järjestettävissä PR-tempauksissa, joissa sen tärkeimpänä tehtävänä on näkyvyyden maksimointi, on syytä valita ohut, väljä malli, joka mahdollistaa kerrospukeutumisen säiden mukaan. Toisaalta, mikäli ensisijaisena tarkoituksena on pitää vaikkapa matkailuyrityksen retkenvetäjät lämpiminä tuntureilla samalla yrityksen brändiä vaalien, on selvää, että takissa tulee olla kunnon toppaukset ja huppu, ja hillitympikin kustomointi voi riittää. Urheiluseurat haluavat usein painaa takkeihin oman logonsa suurilla, värikkäillä kirjaimilla ja valita tarkkaan takin sävyn seuran väreihin sopivaksi, kun taas liike- tai vaikkapa lukijalahjoiksi tarkoitettuihin takkeihin kannattaa yleensä valita hillitympi väri, ja samoin niihin saattaa riittää kustomoinniksi esimerkiksi sävy sävyyn takin kankaan kanssa sovitettu pienehkö brodeeraus. Tutustu laajaan valikoimaamme - meiltä löydät varmasti tarpeitasi vastaavat kustomoitavat takit, etsit sitten sporttisia, trendikkäitä, kirkasvärisen erottuvia tai vain yksinkertaisesti lämpimiä takkeja kampanjaasi varten. Ja mikäli tarvitset yhä apua valintasi kanssa, ota yhteyttä - me vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua löytämään täydellisen takin yrityksellesi tai yhteisöllesi!

Asiakas-palvelu