• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kauluspaidat

Valikoimistamme löydät myös erityisesti työkäyttöön soveltuvia kustomoitavia vaatteita, jotka on suunniteltu kestämään kovaa päivittäistä käyttöä ja monia pesukertoja. Pitkät vai lyhyet hihat? Musta, valkoinen vai sininen paita? Tutustu kokoelmaamme ja löydä yrityksesi brändiin ja tarpeisiin sopivat tuotteet.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Takit
Takit

Talvitakit, urheilutakit ja tuulitakit painatuksella.

Kalvosinnapit
Kalvosinnapit

Kustomoidut kalvosinnapit - minimitilaus alk. 50 paria.

Neuleet ja hupparit
Neuleet ja hupparit

Kustomoitavat collegepaidat, hupparit ja oloasut.

Solmiot & Kaulahuivit
Solmiot & Kaulahuivit

Tyylikkäät kustomoitavat kravatit ja solmiot. Pieni vähimmäistilausmäärä.

Pikeepaidat
Pikeepaidat

Kustomoitavat pikeepaidat painatuksella tai brodeerauksella.

Kauluspaidat työvaatteina

Kauluspaita painatuksella on supersuosikki mainos- ja työvaatteiden joukossa. Paitoja tilataan useimmiten omalle henkilökunnalle, mutta niitä voi myös jakaa tai myydä mainosmielessä. Kauluspaita on ajaton klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Se on myös asiallisemman näköinen kuin tavallinen T-paita, joten se sopii lähes kaikkiin tilaisuuksiin. Tyylikäs logopaita kauluksella on yksi yleisimmistä työvaatteista, ja se sopii niin kauppoihin, ravintoloihin kuin lentoyhtiöillekin. Se on siis täydellinen yleisvaate! Myös yhdistykset ja seurat tilaavat kauluspaitoja jäsenilleen tai myyntiin. Klassikkomalli on aina trendikäs, joten logollisia kauluspaitoja voi tilata isommankin erän ja myydä sitten pidemmän ajanjakson aikana kannattajille ja asiakkaille.

Saako tilaukseen eri kokoja?

Kun tilaat kauluspaitoja painatuksella Axon Profililta, voi aina valita tilaukseesi eri kokoja samasta paitamallista. Jos mietit eri kokojen välillä, voimme myös lähettää näytekappaleen tai pari sinulle kokeiltavaksi. Varma vinkki on ottaa aina mieluummin liikaa isoja kokoja kuin liikaa pieniä kokoja. Normaali kokovalikoima on S - XXL, mutta joissakin paitamalleissa kokovalikoima on laajempi. Meillä on monista kauluspaidoista miesten ja naisten mallit erikseen, ja niitäkin voi yhdistellä tilaukseen vapaasti.

Kuinka löydän oikean mallin?

Kaluspaita on rakastettu vaatekaapin peruspilari, ja siitä löytyy laaja kirjo erilaisia malleja, värejä ja materiaaleja. Paitoja on lyhyt- ja pitkähihaisina eri käyttötarkoituksiin. Axon Profilin verkkokaupassa on paljon pitkähihaisia kauluspaitoja painatuksella tai brodeerauksella. Pitkähihainen paita on kätevä takin tai jakun alla, ja se on käytännöllinen kaikkina vuodenaikoina. Paidat jaetaan miesten ja naisten malleihin. Naisten kauluspaidoissa on muotoonommeltu naisellisempi malli. Miesten paidat ovat suorempia, ja monesti käteviä unisex-malleja. Niitä voikin tilata koko henkikökunnalle eri kokoisina, jos ei halua ostaa erikseen naisten ja miesten paitoja. Sivullamme on myös kätevä filtteri, jonka avulla saat tuotteista näkyviin juuri sellaiset vaihtoehdot, kuin haluat. Voit määrittää fillterin avulla esimerkiksi paidan värin ja materiaalin.

Puuvilla- vai sekoitemateriaali?

Useimpien kauluspaitojen materiaalina on puuvilla, mutta myös polyesteri- ja sekoitekankaita käytetään paljon. Paitojen käyttötarkoitus ratkaisee materiaalivalinnan. Puuvilla on tavallisin valmistusmateriaali, koska se on kevyttä, hengittävää ja mukavaa ihoa vasten. Luonnomateriaalina se sopii lähes kaikille käyttäjille. Jos paitoja kuitenkin käytetään ahkerasti ja pestään päivittäin, on polyesteri parempi vaihtoehto. Se kestää pesua hyvin, jopa korkeissa lämpötiloissa. Polyesteri on myös helpompi sen kannalta, että sitä ei tarvitse silittää. Kangas ei repeydy helposti, joten se sopii myös rankempaan fyysiseen työhön. Yksi vaihtoehto on ottaa kauluspaita sekoitekankaasta. Silloin saa molempien materiaalien parhaat puolet, eli kestävän, kevyen ja helppohoitoisen paidan.

Kauluspaita brodeerauksella vai painatuksella?

Valikoimamme kauluspaitoihin voi teettää painatuksen tai brodeerauksen. Jos yrityksenne logossa on paljon pieniä yksityiskohtia, ne saadaan toteutettua paremmin painatuksena. Painatus on edullinen vaihtoehto, ja se myös toistaa halutut värit hyvin tarkasti. Painattamalla voi teettää lähes minkä tahansa logon. Brodeeraus on hieman rajoitetumpaa, sillä voi tehdä yksinkertaisempia logoja, ja logon värejä ei välttämättä saa juuri samoilla sävyillä. Se on kuitenkin perinteinen merkkaustapa vaatteille, ja sillä on hieman ylellisempi imago kuin painatuksella. Ennen brodeeraus oli kestävämpi ratkaisu vaatteille kuin painatus, mutta nykypäivän painotekniikalla saadaan aikaan erittäin korkealaatuisia ja pysyviä kuvioita. Vakiopaikka logolle on paidan vasen rinta, jolloin teksti on selkeä ja helposti näkyvillä. Jos logolle kuitenkin haluaa vielä paljon lisää näkyvyyttä, sen voi laittaa lisäksi paidan selkäpuolelle isokokoisempana. Lähetämme aina vedoksen nähtäväksesi ennen tilauksen vahvistamista.

Axon Profil - työvaatteiden expertti

Axon Profil perustettiin vuonna 2006, ja olemme siitä lähtien myyneet mainos- ja työvaatteita isoille ja pienille yrityksille. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme antaa asiantuntijavinkkejä materiaalin ja kuvioinnin suhteen. Saat meiltä myös vaatteiden kokotaulukot nähtäväksi, ja tietysti vedoksen tuotteesta logosi kanssa. Jos yrityksenne tai yhdistyksenne tarvitsee kauluspaitoja logolla, autamme mielellämme!

Asiakas-palvelu