• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Hatut

Kangashatut herättävät usein positiivisia ajatuksia, eikö vain? Kesä, kalastaminen ja vapaa-aika. Axon Profililta löydät kangashattuja jotka sopivat sekä rannalle että vaellusretkelle.

Värit
kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Paperihatut
Paperihatut

Hauskat kustomoitavat paperihatut painatuksella.

Pipot
Pipot

Kustomoitavat pipot ja myssyt - paljon eri värejä ja malleja karvalakeista kokkihattuihin ja uimalakkeihin.

Lippikset
Lippikset

Lippalakit omalla painatuksella tai brodeerauksella - kattava valikoima kaikenlaisia malleja army-lakeista trucker- ja street-lippiksiin.

Hatut painatuksella

Tee hattutemppu ja kiilaa ohi kilpailijoistasi hauskojen kustomoitavien logohattujemme avulla. Laajasta hattuvalikoimistamme löydät kaikenlaisia malleja olkihatuista paperikruunuihin - tietenkin aina edulliseen hintaan. Mikä parasta, hattumme ovat kustomoitavissa omalla logollasi, sloganillasi tai muulla kampanjaasi varten räätälöidyllä painatuksella.

Hassut hatut

Logokustomoidut hatut ovat oivallisia PR-tuotteita mm. kesän festareille sekä muihin juhliin ja yleisötapahtumiin, sillä samalla kun ne auttavat luomaan iloista juhlatunnelmaa, ne ovat asiakkaillasi käytössä näkyvästi katseenkorkeudella, joten logosi varmasti huomataan! Yksi suosituimmista malleistamme on edullinen polyesteristä valmistettu hattu, jota ympäröivään nauhaan voidaan tehdä kustomoitu painatus. Hauskat hatut kuuluvat kesän juhliin - ota siis sekä ilo, että kaikki mahdollinen markkina-arvo irti festareista kustomoitavien hassujen hattujemme avulla!

Olkihatut

Ajattomat olkihatut kuuluvat kesään. Valikoimamme kustomoitavat olkihatut ovat sekä kestäviä että kevyitä, joten ne kulkevat asiakkaillasi huoletta mukana kesän juhlissa, rannalla sekä puistopiknikeillä. Painatus tehdään yleensä hattuja ympäröivään nauhaan. Olkihatut ovat yllättävän edullisia ja ihanan kesäisiä PR-tuotteita, jotka alhaisen hintansa puolesta sopivat giveaway-tuotteiksi suurempiinkin kesäkampanjoihin.

Puuvillahatut

Puuvillahattumme ovat yleensä kustomoitavissa brodeerauksella suoraan kankaalle. Tämä klassinen hattumalli on etenkin ulkoilmaihmisten, kalastajien ja retkeilijöiden suosiossa, ja hatut onkin tehty kestämään huoletonta ulkoilmaelämää ja useita pesukertoja. Valikoimistamme löytyy myös ns. safarimalli, jonka leveät lierit voidaan kiinnittää ylös neppareilla. Tämä hattu on ollut suosittu esimerkiksi eksoottisia matkoja markkinoivissa PR-kampanjoissa.

Asiakas-palvelu