• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

Ensiapusetit

Anna lahjaksi ensiapupakkaus ja näytä asiakkaillesi, että välität. Valikoimastamme löydät kaikenlaisia pakkauksia eri hintaluokissa.

Ensiapusetit painatuksella

Ensiapusettien jakaminen mainoslahjana viestii lahjan antajan välittävän asiakkaistaan ja henkilökunnastaan. Ensiaputarvikkeiden pitäminen käden ulottuvilla voi pelastaa ihmishenkiä kotona ja työpaikoilla. Valikoimassamme on erilaisia vaihtoehtoja joka hintaluokasta. Etsitpä sitten pienempää pakkausta pikkuhaavereita varten tai isoa pakkausta täydellä varustuksella, löydät sen meiltä!

Lisätietoa valikoimasta

Axon Profilin verkkokaupassa on ensiapupakkauksia usempiin tilanteisiin. Jos haet pientä settiä, joka sisältää välttämättömimmät tarvikkeet pienien tapaturmien hoitoon, vaihtoehtoja on useita. Oikean tuotteen valintaan vaikuttaa budgetti ja tuotteen käyttötarkoitus. Esimerkiksi jos ensiaputarvikkeet tulevat autoon, on valikoimassamme erityisiä pakkauksia, jotka on suunniteltu juuri siihen tarkoitukseen. Ne sisältävät mm. taskulampun ja huomioliivin, jotka ovat auto-onnettomuuksissa suurena apuna. Tällainen tuote onkin ykkösvalinta, jos tarvikkeet tulevat käyttöön fiman työautoihin. Ulkoilmakäyttöön löytyy vesitiiviitä muovipakkauksia, joissa sisältö säilyy kuivana kosteissakin olosuhteissa. Peltipurkkiin pakattu ensiapusetti puolestaan on tyylikkään näköinen, ja sisältö on hyvin suojattu ulkoisilta tekijöiltä. Klassinen valinta on kankainen kassi vetoketjulla, eli ns. ensiaputyyny. Niitä on hyvä säilyttää sisätiloissa, ja hyvin varusteltu ensiapusetti kannattaa pitää aina lähistöllä toimistolla ja kotona. Kaikkien tulisi tietää sen säilytyspaikka, jotta tositilanteessa apu löytyy heti.

Miksi kannattaa valita ensiapusetti mainoslahjaksi?

Ensiapusetti on yksi käytännöllisimmistä ja arvostetuimmista liikelahjoista. Se osoittaa, että lahjan antaja välittää lahjan saajasta. Eri kokoisia ja eri tavoin varustettuja settejä voi sitäpaitsi laittaa niin autoon, kesämökille kuin kotiinkin, eli ei haittaa vaikka lahjan saajalta löytyisi jo entuudestaan jonkinlainen setti. Useimmissa paikoissa ensiaputarvikkeet on ripustettu näkyvälle paikalle, eli logosi saa hyvin näkyvyyttä.

Me annamme lisävinkkejä!

Jos et tiedä mitä haet, tai et osaa päättää eri vaihtoehtojen välillä, annamme mielellämme asiantuntijan neuvoja. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi liittyen tuotteisiin sekä niiden painatukseen. Jos haluat verrata tuotteita keskenään, lähetämme myös tuotenäytteitä postitse päätöksen tueksi. Älä epäröi, vaan kysy rohkeasti neuvoa.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Heijastinliivit

Heijastinliivit

Fiksu tuote, joka pelastaa henkiä liikenteessä.

Terveystuotteet

Terveystuotteet

Kustomoitavavt BMI-mittarit, kuumemittarit, lääkeannostelijat ym. terveystuotteet painatuksella tai laserkaiverruksella.

Hygienia

Hygienia

Terveyteen, hyvinvointiin ja hygieniaan liittyvät kustomoitavat kampanja- ja mainostuotteet.

Stressipallot

Stressipallot

Kustomoitavat stressipallot painatuksella.

Laastarit

Laastarit

Laastarit painatuksella, saatavilla monia erilaisia malleja sekä lapsille että aikuisille.

Asiakas-palvelu