• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Laastarit painatuksella

Sanotaan, että hyvä nauru on paras lääke. Totta tai ei, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia laastareita. Näitä jokainen tarvitsee aina silloin tällöin.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Terveystuotteet
Terveystuotteet

Kustomoitavavt BMI-mittarit, kuumemittarit, lääkeannostelijat ym. terveystuotteet painatuksella tai laserkaiverruksella.

Ensiapusetit
Ensiapusetit

Kustomoitavat ensiapupakkaukset ja -tarvikkeet, sammutuspeitteet ja hälyttimet painatuksella.

Laastari painatuksella - mainostuote, joka näyttää että välität

Laastari painatuksella on täydellinen mainostuote kaikenlaisille yrityksille, ei ainoastaan terveys- ja sairaanhoitoalalla toimiville. Tuote on edullinen ja on merkki huolenpidosta. Axon Profililla on ehkä markkinoiden suurin laastarivalikoima. Meillä on laastareita kaikenlaisissa pakkauksissa aina muovipakkauksista itsesuunniteltuihin pahvipakkauksiin.

Tehokas mainostuote

Laastari painatuksella on täydellinen tuote, jos etsit edullista mutta tehokasta mainostuotetta. Laastari on ehdottomasti yksi edullisimmista mainostuotteistamme. Tuote mahdollistaa matalakustanteisen markkinoinnin sinun yrityksellesi ja antaa samalla kuvan välittämisestä ja huolenpidosta. Erityisesti välittäminen ja huolenpito ovat niitä ominaisuuksia, joita suurin osa yrityksistä mielellään edustaa. Huolenpito asiakkaita kohtaan on nykyisin tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Laastari on muutenkin sellainen tuote, jolle tulee yleensä käyttöä jossain vaiheessa. Halusimme tai emme, joudumme kuitenkin ennemmin tai myöhemmin käyttämään sitä.

Fiksu ja muunneltava tuote

Välittämisen symboloimisen lisäksi painatuksellista laastaria on helppo muunnella. Pienen kokonsa ansiosta se on helppo pitää mukana ja sitä on kätevä jakaa erilaisissa tilaisuuksissa, esimerkiksi messuilla tai asiakaskäynneillä. Tavoitellessasi laajempaa asiakasryhmää voit fiksusti lähettää yksilöllisesti suunniteltuja laastaripakkauksia vaikkapa postissa. Tuote on pieni, kevyt ja mahtuu helposti kirjekuoreen. Voit luoda tehokkaan ja matalakustanteisen markkinointikampanjan yhdellä pienellä, mutta voimakkaalla mainostekstillä.

Axon Profilin laastari täyttää kaikki lakivaatimukset

Laastari lasketaan sairaanhoitovälineeksi, joten sen täytyy täyttää useita lakivaatimuksia. Kaikki Axon Profilin laastarit ovat CE-merkittyjä ja täyttävät kaikki alueelliset lakivaatimukset. Kun ostat Axon Profililta painatuksellisia laastareita, voit olla aina varma, että ne ovat korkealaatuisia ja täysin lainmukaisia.

Asiakas-palvelu