1. Etusivu
 2. Terveys
 3. Lämpöpakkaukset

Lämpöpakkaukset painatuksella

Paletetko helposti? Sitten sinun tulisi tarkastella lähemmin Axon Profilin lämpöpakkauksia tai kädenlämmittimiä, kuten niitä kutsutaan. Tarjoamme lämpöpakkauksia eri kokoisina ja muotoisena. Lämpöpakkaukset painatuksella ovat liikelahjoja, jotka todella lämmittävät saajaansa!

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Lämpöpakkaukset omalla painatuksella - lahja joka lämmittää

Mikä voisi olla parempi profiilituote ulkotapahtumiin kuin lämpöpakkaus omalla painatuksella? Se on pieni ja näppärä tuote, joka on helppo jakaa kävijöille. Kylminä päivinä se on taatusti arvostettu lahja, samalla kun pääset mainostamaan yritystäsi sen avulla.

Lyhyt kemiantunti

Ensimmäinen käsi- tai vartalonlämmitin koostui luultavasti kivistä, jotka asetettiin tulen lähelle ja siirrettiin sitten yön aikana esimerkiksi makuutilan lämmittämiseen. Nykyään on olemassa huomattavasti edistyneempiä ja käytännöllisempiä ratkaisuja. Esimerkiksi uudelleenkäytettävät lämpöpakkaukset, jotka tuottavat lämpöä kemiallisen reaktion kautta. Yleensä tämän tyyppiset tuotteet sisältävät ylikyllästettyä liuosta, toisin sanoen liuoksen, johon tiettyä ainetta on liuennut enemmän kuin liuotin todellisuudessa voi sisältää. Tämä on saavutettu kuumentamalla liuotinta, mikä johtaa samalla siihen, että liuennut aine varastoi energiaa. Kun ylikyllästynyt liuos on jäähtynyt, se on epästabiili ja tarvitaan vain pieni laukaisin liuenneen aineen kiteytymisen käynnistämiseksi. Tällainen laukaisin on sisäänrakennettu kädenlämmittimeen ja koostuu usein pienestä metallilevystä, jota painat. Kiteytymisen aikana varastoitunutta energiaa vapautuu lämmön muodossa.

Lämpöpakkaus painatuksella - täydellinen jakolahja ulkotapahtumiin

Lämpöpakkaukset omalla painatuksella ovat täydellinen profiilituote ulkotapahtumiin. Se on haluttu lahja kylminä päivinä, kun vierailijat viettävät pitkiä aikoja ulkona. Kun lämpöpakkauksen sisällä olevaa metallilevyä painaa, pakkaus lämpenee nopeasti noin 50 asteeseen. Lämpö kestää noin 40 minuuttia. Lämpöpakkaus voidaan helposti aktivoida laittamalla se kiehuvaan veteen. Se on siis tuote, jota voidaan käyttää uudelleen monta kertaa ja jokainen käyttökerta toimii lisämainontana logollesi. Omalla painatuksella varustettujen käsienlämmittimien ostaminen on siten edullista mainontaa verrattuna kertakäyttötuotteisiin.

Axonin valikoima

Meiltä löydät lämpöpakkaukset painatuksella eri muotoisina, kokoisina ja värisinä. Saatavila on malleja, jotka ovat sekä kylmä- että lämpöpakkauksia. Jotkut mallit voidaan toimittaa erittäin nopeasti. Sydämenmuotoiset lämpöpakkaukset omalla painatuksella ovat erityisen suosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus