Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Kosteuspyyhkeet painatuksella

Kosteuspyyhkeet painatuksella sopivat mainostuotteeksi lähes millaiselle yritykselle vain. Niiden hinta on edullinen ja niitä voi jakaa hyvin erilaisissa tilaisuuksissa. Ravintolassa kosteuspyyhkeet voi laittaa käsin syötävän aterian mukaan, jotta asiakas saa pyyhittyä kätensä ruokailun jälkeen. Messuilla taas on mukavaa raikastaa kätensä, kun on kätellyt kymmeniä ihmisiä päivän aikana. Ylipäänsäkin ne sopivat jakotavaraksi lähes minne vain, sillä kosteuspyyhkeille löytyy aina käyttöä, ja pieni paketti on kätevä kantaa repussa tai käsilaukussa mukana. Axon Profilin verkkokaupasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kosteuspyyhkeiden saralta. Useimmissa tuotteissa koko pakkaus painetaan toiveidesi mukaisesti, ja voit valita pyyhkeiden tuoksunkin itse.

Vinkkejä mainostuotteen valintaan

Edullisesta hinnastaan huolimatta kosteuspyyhkeet painatuksella ovat arvostettuja mainoslahjoja. Monet asiakkaista nimittäin laittavat sen talteen kassiinsa tai taskuunsa, vaikka juuri saantihetkellä heillä ei olisi sille käyttöä. Useimmissa kosteuspyyhkeissä koko käärepaperi painetaan toiveidesi mukaisesti, joten niissä on paljon mainospotentiaalia. Taustaväriksi kuvioinnille voi ottaa firman profiilivärin, jolloin kokonaisilme on mahdollisimman yhtenäinen. Tilausta tehdessä kannattaa huomioida tuotteen säilyvyys, sillä kosteuspyyhkeiden käyttöaika on n. 24 kuukautta. Siksi varastoon ei kannata ostaa monen vuoden tarpeita. Valikoimassamme on sekä alkoholia sisältäviä että alkoholittomia pyyhkeitä. Alkoholia sisältävät puhdistavat ihon hieman paremmin, mutta alkoholittomat ovat puolestaan iholle hellävaraisia. Myös tuotteen koko kannattaa tarkistaa ennen tilausta, sillä kosteuspyyhkeitä on saatavilla erikokoisina. Ravintolaan kannattaa valita mahdollisimman iso pyyhe käsien puhdistukseen, ja muihin olosuhteisiin riitää pienempikin liina.

Kosteuspyyhkeet jakotavarana

Kosteuspyyhkeet ovat jakotavarana erittäin käteviä, sillä niitä voi jakaa millaiselle asiakasryhmälle vain. Kosteuspyyhkeiden käyttäjäkunta ei ole iästä, sukupuolesta tai ammatista riippuvainen. Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta niitä on helppo jakaa yleisötapahtumissa, ja asiakkaat myös ottavat ne erittäin mielellään vastaan. Jaetut käyntikortit heitetään usein heti pois, mutta jos yhteystiedot painattaakin kosteuspyyhepakkaukseen, kulkee se asiakkaan laukussa mukana usein pidempään. Flunssakauden alkaessa monet kaivavat säilötyt kosteuspyyhkeet esille, jotta esimerkiksi julkisesta liikennettä käyttäessä voi bakteerit pyyhkiä heti pois käsistä. Myös messutilanteissa ollaan tekemisissä useiden ihmisten kanssa, ja messuosastolle laitettu kosteuspyyhekulho houkutteleekin heti paikalle kaikki ihmiset, jotka haluavat raikastaa kätensä kättelykierroksen jälkeen.

Saat meiltä apua tilauksen tekoon

Asiakaspalvelustamme saat lisäneuvoja sekä sopivan tuotteen valintaan että painatuksen suunnitteluun. Mikäli haluat testata kosteuspyyhkeet ennen isomman satsin tilaamista, voimme lähettää sinulle näytekappaleita postitse. Saat meiltä myös kirjallisen tarjouksen ja digitaalisen luonnoksen nähtäväksi ja hyväksyttäväksi, ennen kuin tuotteet menevät painoon. Laita siis meille sähköpostia tai soita asiakaspalveluumme, niin autamme eteenpäin tilauksesi kanssa!

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Kustomointi
  • Painatus
  • 4-värinen kuvapainatus
  Painatus
  4-värinen kuvapainatus