• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Stressipallot painatuksella

Tiesitkö, että suositut stressipallot ovat saaneet alkunsa Ming-dynastian Kiinasta? Axon Profil tarjoaa monta hauskaa stressipalloa, mm. sydämen, nopan ja tähden mallissa. Hieromalla stressipalloa pääset eroon sekä fyysisestä että psyykkisestä jännityksestä. Anna asiakkaillesi stressipallo ja auta heitä rentoutumaan!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Terveystuotteet
Terveystuotteet

Kustomoitavavt BMI-mittarit, kuumemittarit, lääkeannostelijat ym. terveystuotteet painatuksella tai laserkaiverruksella.

Logokustomoidut stressipallot

Logopainetut stressipallot ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja jo pitkään. Niitä myydään hyvin erilaisille yrityksille, sillä niiden kohderyhmä on varsin laaja. Osa asiakkaistamme jakaa niitä mainoslahjana messuilla ja yritystapahtumissa, osa taas omalle henkilökunnalleen Tyky-päivien yhteydessä. Stressipallo mainoslahjana viestittää, että välität lahjan saajasta ja se luo positiivisen mielleyhtymän yritykseesi.

Kenelle kustomoitu stressipallo sopii?

Kustomoidut stressipallot toimivat sekä henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtimiseen että jakolahjaksi erilaisiin yritystapahtumiin. Ne ovat hauskoja pieniä mainoksia, joilla on helppo herättää potentiaalisten asiakkaiden huomio. Toimittepa millä alalla tahansa, stressaavia tilanteita todennäköisesti tulee vastaan silloin tällöin. Siksi se sopiikin mainoslahjana lähes kenelle vain. Laajasta valikoimastamme löydätte varmasti teille sopivan mallin.

Mikä malli kannattaa valita?

Axon Profilin verkkokaupassa on erittäin laaja valikoima kustomoitavia stressipalloja. Osa tuotteista yhdistyy mielikuvissa heti johonkin ammattialaan ja toiset taas ovat perusmuotoja, jotka sopivat mille yritykselle tahansa. Oman logopainatuksen voi teettää yhdellä tai useammalla painovärillä, jolloin perusmallin stressipallostakin tulee persoonallinen mainoslahja. Yksi suosituimmista malleista on perinteinen pyöreä pallo, joka on saatavilla useassa eri värissä. Kannattaa kuitenkin vilkaista myös muut vaihtoehdot, sillä saatat löytää yritystäsi täydellisesti kuvastavan mallin!

Annamme aina vinkkejä

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2006 lähtien ja tänä päivänä tarjoamme Suomen suurimman valikoiman mainoslahjojen saralla. Jos tuotteen valitseminen tuottaa vaikeuksia, kysy vain neuvoa asiakaspalvelustamme. Opastamme mielellämme valitsemaan sopivan tuotteen ja siihen sopivan painatuksen. Meillä on laadukkaat painokoneet, jolla saamme huippulaatuisen kuvioinnin myös pehmeisiin pintoihin, kuten stressipalloihin. Saat meiltä aina digivedoksen tuotteesta logosi kanssa ennen tilauksen vahvistamista.

Asiakas-palvelu