• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Korvatuplat painatuksella

Korvatulpat omalla painatuksella on hieno giveaway-tuote festivaaleilla, konserteissa ja muissa tapahtumissa, joissa meteli saattaa ottaa korviin. Korvatulpat on lahja, jota arvostetaan ja joka osoittaa yrityksen välittävän. Tämän lisäksi korvatulpat on tuote, joka tulee harvoin ostetuksi itse. Korvatulpat on myös kätevä ottaa mukaan matkoille ja niiden avulla nukahtaminen voi olla helpompaa. Axon Profililta löytyy laaja valikoima korvatulppia kaikissa mahdollisissa malleissa.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Festarirannekkeet
Festarirannekkeet

Edulliset kustomoitavat festarirannekkeet tyvek-materiaalista, muovista tai kankaasta.

Purukumi
Purukumi

Raikkaat, korkealaatuiset purukumit kustomoitavissa kääreissä.

Karamellit
Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Rantaliput
Rantaliput

Sporttinen mainosteline sisä- tai ulkokäyttöön - toimii niin messuilla, kaupungilla kuin rannallakin.

T-paidat
T-paidat

T-paidat tunnetuilta valmistajilta, mm. Fruit of the Loom, Hanes, Russell ja B&C.

Sadeviitat
Sadeviitat

Kustomoitavat sadeviitat ja -ponchot omalla painatuksella festareille, konsertteihin ja muihin ulkoilmatapahtumiin.

Kustomoitavat korvatulpat antavat suojaa

Korvatulppia kannattaa käyttää aina kovaäänisissä tiloissa ja tapahtumissa. Korvatulpat suojaavat kuuloa musiikkifestareilla, konserteissa ja tehdashalleissa. Mainostuotteena korvatulpat ovat edullisia, mutta niillä saa hyvää mainosta koko rahalla. Painatus tehdään usein säilytyskoteloon tai tuotepakkaukseen.

Kuinka valita oikea tuote?

Korvatulppia löytyy eri hintaluokista ja eri tarkoituksiin. Kertakäyttöiset tulpat ovat erittäin edullisia ja niitä jaetaan usein tapahtumien yhteydessä. Kalliimmat uudelleenkäytettävät tulpat sopivat työkäyttöön, ja niissä on usein naru tulppien välillä. Ennen tilauksen tekemistä kannattaa siis miettiä korvatulppien käyttökohde sekä oma budjetti. Mikäli ympäristöarvot ovat yrityksellenne tärkeitä, suosittelemme tietysti valitsemaan korvatulpat, joita voi käyttää useammin kuin kerran.

Kysy lisää

Asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa. Jos haluat neuvoja tuotteiden tai painatusvaihtoehtojen suhteen, soita tai laita meille sähköpostia. Mikäli haluat vertailla erilaisia korvatulppia ennen kuin teet tilauksen, voimme lähettää ilmaisia tuotenäytteitä. Saat myös aina digivedoksen hyväksyttäväksesi ennen kuin tilaus menee painoon.

Asiakas-palvelu