• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kylmälaukut painatuksella

Kylmälaukku kuuluu kiistatta kesän parhaisiin hetkiin - piknikille, rannalle ja pyöräretkelle. Valikoimistamme löydät niin pienet kuin suuretkin kylmälaukut erilaisten asiakkaittesi moninaisiin tarpeisiin - kaikki tuotteet ovat luonnollisesti kustomoitavissa omalla logollasi tai muulla haluamallasi painatuksella.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Frisbeet
Frisbeet

Frisbeet omalla painatuksella.

Kosteuspyyhkeet
Kosteuspyyhkeet

Kosteuspyyhkeet omalla painatuksella.

Aurinkolasit
Aurinkolasit

Aurinkolasit omalla painatuksella. Hauska mainoslahja juhliin.

Eväsrasiat
Eväsrasiat

Lounaspakit painatuksella, paljon erilaisia malleja.

Kesätuotteet
Kesätuotteet

Tutustu nyt kesäaiheisiin mainostuotteisiimme!

Istuintyynyt
Istuintyynyt

Kestävät istuintyynyt painatuksella edulliseen hintaan.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Hatut
Hatut

Trendikkäät kustomoitavat lieri-, olki- ja aurinkohatut, aurinkolipat, bandanat ja muut kesäiset päähineet.

Kylmälaukku logopainatuksella - fantastinen mainoslahja

Logopainatuksella varustetut kylmälaukut ovat erinomaisia mainoslahjoja niin henkilökunnalle kuin asiakkaille. Ne luovat positiivisia mielleyhtymiä kesään, aurinkoon, piknik-retkiin sekä uimarantoihin. Varmaankin jokainen yritys haluaa tulla yhdistetyksi näihin iloisiin ajatuksiin? Kylmälaukku onkin siis mahtava mainoslahja kesäsesonkia ajatellen. Täytä se hedelmillä, karkeilla, virvoitusjuomilla ja muilla herkuilla, ja anna lahjaksi vaikkapa asiakastilaisuudessa tai henkilökunnan grillijuhlassa. Se on varma suosikki, olipa kohderyhmä mikä tahansa! Lisäksi kylmälaukkusi jatkaa mainostamista, kun se on käytössä uimarannalla tai puistoissa, eli logosi saa paljon näkyvyyttä. Moniin malleihin saa ison painatuksen, joten saat helposti mahtumaan sekä logosi että sloganisi laukun kylkeen. Kylmälaukkuja on edullista ostaa isokin määrä, ja ne ovat ehdottomasti hintansa arvoisia, kun laskee mukaan niiden pitkän käyttöiän sekä logon hyvän näkyvyyden. Tuotteiden laatu ei kärsi ajan myötä, eli niitä voi helposti ostaa varastoon isommankin erän, ja jakaa sitten asiakkaille pidemmän ajanjakson aikana.

Vinkkejä kylmälaukun valintaan

Painettuja kylmälaukkuja voi käyttää lähes jokaisen firman markkinoinnissa. Axon Profililla on suuri valikoima erilaisia malleja eri hintaluokista. Saatavilla on myös useita laukkuja, joita voi ostaa myös pieninä erinä. Löydät meiltä varmasti kylmälaukun, joka sopii juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon laukun valinnassa? Ensimmäisenä kannattaa rajata tuotteiden hintataso. Kuten lähes kaikissa tuotteissa, hinta kulkee käsi kädessä laadun kanssa. Jos tarkoituksena on antaa arvokas lahja tärkeille asiakkaille, kannattaa etsintä aloittaa hieman hinnakkaampien kylmälaukkujen joukosta. Niissä on usein vahvempi pintamateriaali sekä enemmän taskuja ja lokeroita. Jos mainoslahjat sen sijaan tulevat laajempaan jakeluun, ja niitä halutaan ostaa iso määrä halvalla, kannattaa valita edullinen kuitukangaskassi. Non-vowen, eli kuitukangas, on kevyt ja kestävä materiaali. Kuitukangaspintaiset kylmälaukut ovat pehmeitä ja ne voi helposti taittaa pieneen tilaan. Ne ovat mainioita messuille ja yleisötapahtumiin. Meillä on kaupassamme myös jumppapussin mallisia kylmälaukkuja, joita voi jakaa esimerkiksi opiskelijoille, joilla varmasti löytyy käyttöä pienelle ja näppärälle pussukalle. Koska mainoslahjojen kannattaa tukea yrityksen imagoa niin pitkälle kuin mahdollista, kannattaa myös miettiä värivalintaa. Hyvällä tuurilla löydät juuri brändi-imagosi värisen kylmälaukun, jolloin kokonaisuus on loppuun asti ajateltu ja antaa mahtavaa mainosta firmallesi.

Kenelle kylmälaukku sopii?

Logopainatuksella varustettu kylmälaukku on mukava ja käytännöllinen mainoslahja, joka kestää käytössä pitkään. Painatuksen kanssa se toimii firmasi mainoksena vuosien ajan. Mainoslahjana se on mitä mainioin, sillä laukkuja voi antaa niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Kylmälaukku on neutraali tuote niin iän kuin sukupuolenkin suhteen, eli oikeastaan kuka vain ilahtuu saadessaan sen lahjaksi! Kaikki vauvasta vaariin arvostavat kylmänä pysyviä ruokia ja juomia, olipa kyse sitten eväretkestä, automatkasta tai vain normaalista työlounaasta. Vaikka mainoslaukku sopii lähes kaikille firmoille, on joitakin aloja, joissa se on nappivalinta. Kaikki elintarvikkeiden parissa työskentelevät firmat voivat esimerkiksi jakaa niitä kylkiäisenä oston yhteydessä, tai järjestää kesäkampanjan kylmälaukkujen ympärille. Kesätapahtumissa niitä voi antaa joko mainoslahjana, tai erilaisten kilpailujen palkintoina. Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon, eli kannattaa ottaa mielikuvitus käyttöön! Pistätpä laukut jakoon millä keinolla tahansa, saat varmasti positiivista palautetta sekä pitkäikäisiä mainoksia.

Autamme sinua mielellämme

Mikäli kylmälaukkujen kanssa tulee valinnanvaikeus, me olemme täällä apunasi. Kerro vain mitä etsit ja tarvitset, niin annamme tuote-ehdotuksia, lähetämme tarvittaessa tuotenäytteitä, sekä autamme painatuksen suhteen. Laita sähköpostia, pistä viesti kotisivujemme kautta tai soita meille, niin löydämme yhdessä sinun yrityksellesi parhaiten sopivan liikelahjan!

Asiakas-palvelu