• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Olutlasit

Haluatko logolla varustetut olutlasit ravintolaasi? Tai yhdistyksesi jäsenille? Siinä tapauksessa olet klikannut itsesi oikeaan paikkaan! Axon Profililta löytyy laaja valikoima laseja eri malleissa ja muodoissa. Korkeita ja matalia olutlaseja, olutlaseja kahvalla, olutlaseja jalalla, oluttuoppeja, olutsaappaita ynnä muuta! Kaikki lasit ovat korkealaatuisia ja kestävät konepesun.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Viskilasit
Viskilasit

Lasiset ja muoviset viskilasit kustomoidulla painatuksella.

Viinilasit
Viinilasit

Puna- ja valkoviinilasit painatuksella.

Olutlasin aluset
Olutlasin aluset

Klassiset olutlasin aluset pahvista.

Lasit
Lasit

Kustomoitavat lasiset ja muoviset juomalasit.

Pullonavaajat
Pullonavaajat

Pullonavaaja muovista tai metallista omalla painatuksella.

Olutlasit painatuksella

Olutlasi logopainatuksella on erilainen ja hauska mainostuote. Niitä ostetaan paljon ravintoloihin ja pubeihin, mutta muidenkin alojen yritykset tilaavat mainoslaseja. Niihin voi painattaa ravintolan nimen tai tuotemerkin logon. Logopainatus on viimeinen silaus, joka antaa hienostuneen vaikutelman. Niitä voi myös antaa liikelahjana yhteistyökumppaneille tai tärkeille asiakkaille. Myös urheiluseurat ja opiskelijayhdistykset tilaavat kustomoituja laseja omaan käyttöönsä.

Olutlasi, oluttuoppi vai olutsaapas?

Olutlasit voi jakaa kahteen ryhmään: kahvalliset ja kahvattomat lasit. Kahvallinen on tuoppi ja kahvaton lasi. Axon Profil tarjoaa molempia malleja omalla logopainatuksella. Tuoppi sopii imagoltaan rustiikkiseen ympäristöön ja kahvaton lasi puolestaan henkii hieman hienostuneempaa henkeä. Olutlaseja löytyy lisäksi jalallisina ja ilman jalkaa, ja meillä on vaihtoehtoja joka makuun. Valikoimassamme on jopa saksalainen klassikko: olutsaapas. Se on persoonallinen juomalasi, joka tuo mieleen oluthallit ja Oktoberfestin!

Asiakas-palvelu