• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Jumppapussit painatuksella

Klassinen jumppapussi on yhtä suosittu tänäpäivänä kuin se oli 30 vuotta sitten. Käytännöllinen, edullinen ja suuri painopinta tekee siitä suositun profiilituotteen.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Narupussit
Narupussit

Eri kokoisia narupusseja.

Urheiluvaatteet
Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Urheilupullot
Urheilupullot

Kustomoitavat juoma- ja urheilupullot painatuksella tai laserkaiverruksella.

Urheilulaukut
Urheilulaukut

Kustomoitavat urheilulaukut, weekend-bagit ja treenikassit seuroille ja yrityksille.

Kaulahuivit
Kaulahuivit

Kustomoitavat fanikaulahuivit seurasi väreillä tai logolla. Näytä, ketä kannustat!

Suosittu mainoslahja

Logopainatuksella varustetut jumppapussit ovat olleet jo kauan suosittuja mainoslahjoja, ja niistä on viimeaikoina tullut varsinainen trendituote lasten ja nuorten parissa muotivaikuttajien ansiosta. Kätevä narureppu on vallan mainio liikelahja esimerkiksi lasten leireille, urheiluseuroille, kuntosalien asiakkaille ja yritysten asiakkaille. Pussukkaan saa reilun kokoisen painatuksen, ja siitä saa mahtavan liikkuvan mainoksen. 30 vuoden suosio ei näytä laantuvan, eli laadukas jumppapussi myös säilyy käytössä vuosia. Jos etsit yrityksellesi tai yhdistyksellesi sopivaa mainospussia, olet tullut oikeaan paikkaan. Axon Profilin verkkokaupassa on suuri valikoima erilaisia jumppapusseja eri väreissä ja hintaluokissa.

Valikoimamme

Oikeanlaisen jumppapussin löytäminen on helppoa. Meillä on hyvin laaja valikoima, jota voit rajata filtterien avulla. Tuotesivun ylälaidasta voit valita toivomasi tuotekriteerit, ja näet sen jälkeen juuri niihin sopivat tuotteet. Vaihtoehtoja riittää niin värien, materiaalin kuin hinnankin suhteen. Edullinen kuitukankainen malli on budgettiratkaisu vaikkapa messuille. Polyesteripussit ovat suosittuja, koska ne ovat kestäviä ja edullisia. Niiden sileään pintaan saa todella hyvälaatuisen painatuksen. Puuvillapussit puolestaan ovat hieman arvokkaamman oloisia ja niissä kangas on paksumpaa. Materiaalivalinnassa kannattaa ottaa huomioon kohderyhmä. Perusmallien lisäksi meillä on jumppapusseja, joissa on enemmän yksityiskohtia, kuten kuulokeaukko tai vetoketjutasku. Muutamissa malleissa on jopa vettähylkivä kangas. Heijastimilla varustettu mainosjumppapussi on nerokas ratkaisu Suomen pimeitä talvia ajatellen. Perheen pienimmille voi jakaa lastentapahtumassa jumppapussin, jossa on väritettävä kuvio ja värikynät mukana. Jos toiveena on, että mainoslahjana annettu pussi kestää kauan, kannattaa valita kestävä malli, jossa on vahvistetut kulmat ja laadukas materiaali. Hinta nousee hieman korkeammaksi kuin yksinkertaisissa malleissa, mutta vuosien käyttö antaa myös lahjan saajalle enemmän arvoa ja mainoksesi elää pitkään.

Tilaa jumppapussit omalla logolla

Jumppapussien painatus tehdään toiveidesi mukaisesti. Painoalaa on reilusti, ja useimmat asiakkaat valitsevat suurikokoisen painokuvion tuotteen keskelle. Tilaa löytyy esimerkiksi nettiosoitteelle ja sloganille. Jos liikelahjalle haetaan ylellisempää ulkonäköä, voi hienovarainen painatus pussin alareunassa olla parempi vaihtoehto. Useimpiin malleihin painatuksen saa yhdellä tai useammalla Pantone-värillä. Kannattaa lisäksi vilkaista myös itse pussin väri, sillä laajasta valikoimastamme voi hyvinkin löytyä juuri profiilivärinne mukainen pussukka.

Lisäneuvoja jumppapussin valintaan

Jos jumppapussitilaus aiheuttaa päänvaivaa, autamme mielellämme sekä tuotteen valinnassa että painatuksen suunnittelussa. Myymme todella paljon kustomoituja jumppapusseja sekä kangaskasseja eri maihin, joten sanoisimme olevamme niiden asiantuntijoita. Jos haluat nähdä valitsemasi tuotteen luonnossa ennen tilauksen vahvistamista, lähetämme toki näytekappaleen nähtäväksi.

Asiakas-palvelu