• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Tietokonekotelot

Axon Profilin valikoimasta löytyy useita erilaisia laptopsuojuksia. Yhteistä kaikille suojuksille on että ne valmistetaan neoprene-materiaalista, mikä suojaa tietokoneen naarmuilta ja kolhuilta. Laptopsuojus on arvostettu lahja asiakkaille ja työntekijöille kuten myös erinomainen profiilituote yritykselle!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Asiakirjalaukut
Asiakirjalaukut

Kustomoitavat olkalaukut, salkut ja asiakirjalaukut.

Reput
Reput

Kustomoitavat reput painatuksella tai brodeerauksella.

Tietokonelaukut
Tietokonelaukut

Tietokonelaukut kustomoidulla painatuksella tai brodeerauksella.

Hiirimatot
Hiirimatot

Korkealaatuiset hiirimatot tehokkaampaan työskentelyyn.

Tietokonekotelot painatuksella

Logopainetut tietokonekotelot ovat käytännöllisia mainotuotteita, jotka säilyvät käytössä pitkään ja mainostavat yritystäsi. Useat firmat ostavat läppärikoteloita omalle henkilökunnalleen, jotta nämä voivat kuljettaa kannettavia tietokoneita turvallisesti kodin ja työpaikan välillä, sekä työmatkoillaan. Logopainatuksen ansiosta ne ovat käveleviä mainoskylttejä, ja kanssamatkustajat esimerkiksi busseissa ja junissa näkevät firmasi mainoksen. Myyntiedustajat ja konsultit puolestaan vaikuttavat entistä ammattimaisemmilta, kun he saapuvat asiakastapaamiseen logollisen läppärilaukun kanssa.

Mikä malli minun kannattaa valita?

Meillä on kaikkea budjettiratkaisuista merkkituotteisiin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi merkit Case Logic ja Port Designs. Kaikkien eri vaihtoehtojen joukosta voi olla hieman hankalaa löytää oikea malli. Suosittelemme käyttämään kategoriasivun ylälaidassa olevaa filtteriä, jolla voit valita mm. suojakotelon värin ja koon. Saat esille juuri oikeanlaiset vaihtoehdot, kun rajaat hakuasi hieman. Kannattaa myös miettiä, mihin tarkoitukseen laukut tulevat. Jos tuotteet tulevat omille työntekijöillesi, tarkista aluksi firmasi käyttämien läppäreiden koko. Sitten voit valita brändiprofiiliin sopivan värin, ja laukun mallin. Korkealaatuinen tietokonesuojus kestää vuosia, joten logopainatuksesi saa näkyvyyttä vielä pitkään ostoksesi jälkeen.

Miten merkkaus tehdään?

Tietokonesuojuksen merkkausvaihtoehdot riippuvat siitä, minkä mallin valitset valikoimastamme. Useimmin logo tehdään painatuksena, sillä painokuvion voi tehdä monenlaisiin eri materiaaleihin. Yksityiskohtaisemmat logot on parempi tehdä painamalla kuin brodeerauksena. Brodeeraus puolestaan on hieman ylellisempi merkkauskeino kuin painatus, mutta sitä ei voi tehdä kaikkiin malleihin. Ennen tilauksen vahvistamista tarkistamme luonnollisesti kumpi merkkausvaihtoehdoista sopisi tuotteeseen ja logoonne paremmin. Saat aina digitaalisen luonnoksen tuotteesta hyväksyttäväksesi, ennen kuin aloitamme tuotannon.

Haluaisitko vinkkejä ennen ostopäätöstä?

Oikean tietokonekotelon valitseminen olla hankalaa. Me autamme sinua tekemällä tuote-ehdotuksia, tarjouksia ja lähettämällä näytetuotteita. Läppärisuojukset ovat hieman kalliimpia tuotteita, joten päätös kannattaa tehdä harkiten. Toimittajaksi kannattaa myös valita luotettava yritys. Axon Profil on toiminut verkossa jo vuodesta 2006 lähtien, ja on yksi alan suurimmista yrityksistä. Meillä on paljon kokemusta tietokonelaukkujen painatuksesta ja oikean mallin valitsemisesta, joten ota ihmeessä yhteyttä myyntipalveluumme, jos emmit vielä tuotteiden välillä. Tervetuloa!

Asiakas-palvelu