• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Vyölaukut

Vyölaukku sopiikin erinomaisesti matkoille tai urheiluharrastuksiin. Axon Profililta löydät kaikenlaiset vyölaukut omalla painatuksella; sekä yksinkertaiset mallit että mallit vaativampaan käyttöön.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Matka-adapteri
Matka-adapteri

Täydellinen mainoslahja niille, jotka matkustavat paljon.

Toilettilaukut
Toilettilaukut

Kaikenlaiset toilettilaukut eri hintaluokissa.

Matkatarvikkeet
Matkatarvikkeet

Mainoslahjat matkalle. Matkapalovaroittimet, matkatyynyt ja paljon muuta.

Rahapidikkeet
Rahapidikkeet

Tyylikkäät rahapidikkeet kaiverruksella. Pieni vähimmäistilausmäärä.

Asiakirjalaukut
Asiakirjalaukut

Kustomoitavat olkalaukut, salkut ja asiakirjalaukut.

Reput
Reput

Kustomoitavat reput painatuksella tai brodeerauksella.

Vyölaukku - mikä nerokas keksintö

Vyölaukut ovat olleet aina suosittuja Axon Profilin asiakkaiden keskuudessa. Ne ovat käytännöllisiä mainostuotteita, jotka kestävät käytössä pitkään. Vyölaukkua voi käyttää lähes milloin vain, mutta ne ovat erityisen käteviä matkustaessa sekä liikkuvissa työtehtävissä. Vyölaukku on juuri sopivan kokoinen, jotta sinne mahtuu puhelin, lompakko, avaimet ja passi. Siksi sen voikin antaa mainoslahjana lähes kenelle vain!

Suuri määrä erilaisia vyölaukkuja

Axon Profililla on iso määrä erilaisia vyölaukkuja, jotka voi kustomoida omalla logolla. Meiltä löydät edulliset budjettimallit sekä arvokkaammat erikoislaukut. Osa tuotteista on suunniteltu tiettyyn käyttötarkoitukseen, kuten juoksijoille. Vaihtoehtoja on siis laaja skaala, joten löydät varmasti juuri teille sopivan laukun. Edullisemmissa malleissa on riisuttu ulkomuoto, ja kalliimmissa malleissa puolestaan on enemmän taskuja ja lokeroita, sekä kestävämpi materiaali.

Me annamme lisävinkkejä

Jos haluat löytää parhaan vyölaukun juuri omalle yrityksellesi, yhdistyksellesi tai urheiluseurallesi, me voimme auttaa! Saat meiltä tuotevinkkejä, tarjouksen sekä digivedoksen ennen kuin tilauksesta tulee sitova. Voimme auttaa myös painatuksen suunnittelun kanssa. Ota yhteyttä jo tänään!

Asiakas-palvelu