• Ilmainen toimitus
  • Suomen suurin valikoima
  • Aina luonnos ja tarjous

Reput painatuksella

Oletko koskaan ajatellut kuinka fiksu idea reppu oikeastaan on? Olemme niin tottuneita reppuihin että emme ajattele sitä sen enempää. Toki täytyy myöntää, että reppu on tosi nerokas koska sen saa selkään ja paino jakaantuu tasaisesti molemmin puolin hartioita. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia reppuja, toivottavasti pidät näitä nerokkaina!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Vyölaukut
Vyölaukut

Käytännölliset kustomoitavat vyölaukut omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Matkalaukut
Matkalaukut

Kustomoitavat matkalaukut ja vetokärryt.

Tietokonekotelot
Tietokonekotelot

Kustomoitavat laptop-suojataskut kannettaville tietokoneille.

Asiakirjalaukut
Asiakirjalaukut

Kustomoitavat olkalaukut, salkut ja asiakirjalaukut.

Urheilulaukut
Urheilulaukut

Kustomoitavat urheilulaukut, weekend-bagit ja treenikassit seuroille ja yrityksille.

Tietokonelaukut
Tietokonelaukut

Tietokonelaukut kustomoidulla painatuksella tai brodeerauksella.

Logopainettu reppu - käytännöllinen liikelahja

Reppu ei ole ainoastaan nerokas tuote vaan myös hämmästyttävä profiilituote. Selkäreput ovat käytännöllisiä ja Axon Profilin myydyimpiä tuotteita. Pitkä käyttöikä tarjoaa hyvän mainonnan useille kohderyhmille. Reppuja painatuksella jaetaan yleensä omalle henkilökunnalleen, jota he sitten käyttävät sekä ammattimaisesti että vapaa-ajalla. Suosituimmat ovat Laptop reput, eli hiukan kalliimmat mallit, joissa on tilaa kannettavalle tietokoneelle, lisä pehmusteita ja älykkäitä lisä taskuja. Laptop reput ovat erityisen suosittuja konsulttiyritysten ja myös muiden yritysten kanssa, jotka usein käyvät asiakaskäynneillä. Reppu tarjoaa sekä yrityksen mainontaa että antaa työntekijälle ammattimaisemman ulkonäön. Yksinkertaiset reput ovat pääasiassa lapsille ja nuorille. Voidaan esimerkiksi repulla palkita urheilukilpailuiden osallistuneita tai antaa lahjaksi, esim. kun oppilaitokset tulevat opintokäynneille.

Tietoa valikoimastamme

Reppuvalikoimamme on yksi markkinoiden laajimmista. Valikoimastamme löytyy yksinkertaisia ​​malleja suurille mainoskampanjoille, sekä laadukkaiden valmistajien kalliimpia malleja. Meillä on lastenreppuja kirkkaissa väreissä ja trendikkäitä malleja nuorille. Meillä on reppuja ulkoiluun ja urheiluun. Oikean mallin valinta voi joskus olla vaikeaa. Ensin kannattaa harkita, onko vastaanottaja lapsi vai aikuinen ja mikä on tuotteen käyttötarkoitus. Kannattaa huomioida myös repun painatusmenetelmä. Toisiin malleihin saa painatuksen ja toisiin brodeerauksen. Yksityiskohtaiset logot kannattaa tehdä painattamalla, niin pienetkin kuviot pääsevät oikeuksiinsa. Kustomoidut reput ovat erinomaisia profiilituotteita. Ota yhteyttä niin autamme sinua!

Reput, joissa on käytännöllisiä yksityiskohtia

Monissa valikoimamme repuissa on käteviä yksityiskohtia, jotka lisäävät repun käytännöllisyyttä. Yksi suosituimmista lisävarusteista on aukko kuulokkeiden johdolle. Musiikkisoittimen tai kännykän voi siis laittaa repun sisälle suojaan, ja kuulokkeet saa näppärästi aukosta läpi ja käyttöön. Toinen hyvä esimerkki on sivutasku juomapullolle. Pullo on helposti saatavilla, vaikka reppu olisi selässä. Monissa repuissa on myös rinta- ja vyötäröremmit, joiden avulla laukun saa tukevasti selkään ja kantamuksen paino jakautuu hieman tasaisemmin. Remmit ovat etenkin juoksijoiden ja vaeltajien suosiossa. Yksi tärkeä seikka repun valinnassa on myös huomioida heijastinten määrä.

Tietokonereput logolla

Axon Profilin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia tietokonereppuja, joihin saa painatuksen tai brodeerauksen. Näissä malleissa on pehmustettu tasku tai lokero kannettavalle tietokoneelle. Monista löytyy lisäksi pienempi tasku tabletille, jotta myös sen saa omaan erillisen suojataskuunsa. Läppärirepuissa on yleisesti korkeampi laatu niin ulkonäön kuin materiaalinkin suhteen, koska niiden tulee suojata arvokasta sisältöä sekä kestää päivittäisessä käytössä pitkään. Logopainatuksella varustettu tietokonereppu toimii myös liikkuvana mainoksena niin kaduilla kuin asiakaskäynneilläkin.

Me autamme sinua!

Etsitpä sitten reppua kouluryhmälle, urheiluseuralle tai henkilökunnallesi, autamme mielellämme oikean mallin valinnassa. Koska valinta laajasta valikoimasta voi olla vaikeaa, kannattaa kysyä neuvoa. Annamme mielellämme lisävinkkejä sekä tuotteiden että painatuksen suhteen!

Asiakas-palvelu