• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Urheilulaukut painatuksella

Urheilulaukku, bagi tai jääkiekkolaukku. Rakkaalla lapsella on tunnetusti monta nimeä. Huolimatta siitä, millä nimellä kutsut sitä, löydät Axon Profilin valikoimasta laukkuja tarpeisiisi. Valikoima ulottuu edullisen Eclipsen kautta tilavaan Navigator-laukkuun ja hienompaan Race-malliin. Useat laukut toimitetaan alkaen vain 25 kpl.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Urheiluvaatteet
Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Matkalaukut
Matkalaukut

Kustomoitavat matkalaukut ja vetokärryt.

Jumppapussit
Jumppapussit

Kustomoitavat naruolkaimiset jumppapussit ja kuntosalikassit painatuksella. Laaja valikoima eri värejä ja malleja.

Urheilupullot
Urheilupullot

Kustomoitavat juoma- ja urheilupullot painatuksella tai laserkaiverruksella.

Neuleet ja hupparit
Neuleet ja hupparit

Kustomoitavat collegepaidat, hupparit ja oloasut.

T-paidat
T-paidat

T-paidat tunnetuilta valmistajilta, mm. Fruit of the Loom, Hanes, Russell ja B&C.

Pikeepaidat
Pikeepaidat

Kustomoitavat pikeepaidat painatuksella tai brodeerauksella.

Kaulahuivit
Kaulahuivit

Kustomoitavat fanikaulahuivit seurasi väreillä tai logolla. Näytä, ketä kannustat!

Urheilulaukku painatuksella - suosittu liikelahja

Urheilulaukut logopainatuksella ovat Axon Profilin asiakkaiden suursuosikkeja! Ne sopivat mallista ja koosta riippuen niin urheiluvarusteiden kantoon kuin viikonloppureissujen matkalaukuksikin. Treenikassit ovatkin mitä parhaimpia liikelahjoja: ne sopivat lähes kenelle vain, ja ne tarjoavat reilusti painoalaa yrityksesi logolle.

Miksi urheilulaukut ovat hyviä mainoslahjoja?

Investoimalla urheilulaukkuun saat arvokkaan ja pitkäikäisen mainoksen. Laukut ovat käteviä mainoslahjoja, jotka kestävät käytössä kauan, ja joilla on monta käyttötarkoitusta. Liikelahjana ne sopivat yhtä hyvin sekä henkilökunnalle että asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Kuten aiempana mainitsimme, urheilulaukku sopii lähes kenelle vain, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Ostohinta on hieman korkeampi, kuin useimmissa mainostuotteissa, mutta laukuilla on yhtälailla enemmän mainosarvoa. Toki laukkuja voi myös lahjoittamisen sijaan myydä asiakkaille. Monet kuntosalit ostavat logopainettuja kasseja, ja myyvät niitä jäsenilleen. Näin laukuista syntyy sekä tulonlähde että mainosta. Samoin urheiluseurat ostavat paljon treenikasseja omalla logollaan, ja myyvät niitä kannattajilleen. Joskus taas painettu kassi voi olla liittymislahja. Mahdollisuuksia on siis monia, ja malleja meiltä löytyy joka lähtöön!

Axon Profilin valikoima treenikasseja

Verkkokaupassamme on suuri määrä erilaisia urheilukasseja logopainatuksella tai -brodeerauksella. Malleja löytyy joka hintaluokasta ja joka tarkoitukseen. Saatavilla on tilavia kasseja urheilulajeihin, jotka vaativat paljon varusteita, sekä pieniä ja kevyitä kasseja, jotka ovat kokoontaitettavia. Treenikassien lisäksi valittavanasi on useita viikonloppulaukkuja lyhyemmille reissuille. Ne ovat hieman tyylikkäämpiä ulkonäöltään, ja niihin mahtuu sopivasti tavaraa parin päivän matkalle. Kasseihin on saatavilla mallista riippuen joko painatus, brodeeraus tai molemmat. Useimmiten treenikasseihin valitaan painatus, koska sen saa isompana kuin brodeerauksen. Urheilukasseissa riitää painoalaa, ja useimmat haluavat hyödyntää sen laittamalla logon niin isona kuin mahdollista. Brodeerauksella ei voi toteuttaa yhtä paljon yksityiskohtia kuin painatuksella, mutta se puolestaan antaa tuotteelle hieman ylellisemmän imagon.

Treenikasseja erilaisilla toiminnoilla

Laukkujemme joukossa on erikoismalleja, joissa on näppäriä yksityiskohtia ja toimintoja. Kaupastamme löytyy renkailla varustettuja viikonloppulaukkuja, joissa on kätevä kuljettaa painavammatkin matkatavarat. Jotkut urheilukessit taipuvat myös repuksi, eli ne ovat erittäin monipuolisia vaihtoehtoja. Osa kasseista on täysin vedenpitäviä, ja ne sopivat vaikkapa vaativammille metsä- tai vaellusretkille. Muutamissa on myöskin maastokuosi. Minkälaista kassia ikinä etsitkin, autamme sinua löytämään oikean mallin kaupastamme.

Me olemme apunasi!

Koska valikoimamme on niin laaja, voi oikean kassin löytäminen olla hieman vaikeaa. Siksi olemmekin täällä apunasi. Laita vain viestiä verkkosivujemme kautta tai soita meille, niin autamme tuotteiden valinnassa sekä painatuksen suhteen.

Asiakas-palvelu