• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Tietokonelaukut painatuksella

Nykyään myydään enemmän läppäreitä entä pöytätietokoneita, ja siitä seurauksena kysyntä laadukkaille ja käytännöllisille tietokonelaukuille on kasvanut. Laukku, johon on painettu yrityksen nimi tai iskulause, auttaa levittämään yrityksesi mainontaa nopeasti eri tapahtumissa. Tietokonelaukku painatuksella on täydellinen profiilituote ja erittäin arvostettu yrityslahja.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Lompakot
Lompakot

Kaikenlaiset lompakot eri hintaluokissa.

Matkalaukut
Matkalaukut

Kustomoitavat matkalaukut ja vetokärryt.

Kosketusnäyttökynät
Kosketusnäyttökynät

Valtava valikoima kosketusnäyttökyniä. Paljon eri malleja ja hintatasoja.

Tietokonekotelot
Tietokonekotelot

Kustomoitavat laptop-suojataskut kannettaville tietokoneille.

Asiakirjalaukut
Asiakirjalaukut

Kustomoitavat olkalaukut, salkut ja asiakirjalaukut.

Reput
Reput

Kustomoitavat reput painatuksella tai brodeerauksella.

Tietokonelaukut logopainatuksella

Painetut tietokonelaukut ovat yksi Axon Profilin myydyimmistä mainoslahjoista. Ne ovat käytännöllisia mainotuotteita, jotka ovat käytössä pitkään ja mainostavat yritystäsi. Useat firmat ostavat läppärilaukkuja omalle henkilökunnalleen, jotta nämä voivat kuljettaa kannettavia tietokoneita turvallisesti kodin ja työpaikan välillä, sekä työmatkoillaan. Logopainatuksen ansiosta ne ovat käveleviä mainoskylttejä, ja kanssamatkustajat esimerkiksi busseissa ja junissa näkevät firmasi mainoksen. Myyntiedustajat ja konsultit puolestaan vaikuttavat entistä ammattimaisemmilta, kun he saapuvat asiakastapaamiseen logollisen läppärilaukun kanssa.

Valtava valikoima

Axon Profilin verkkokaupassa on todella suuri valikoima erilaisia läppärilaukkuja, -reppuja ja suojapusseja painatuksella. Meillä on kaikkea budjettiratkaisuista merkkilaukkuihin, kuten Case Logic, Ogio, Wenger ja Elleven. Kaikkien eri vaihtoehtojen joukosta voi olla hieman hankalaa löytää se paras malli. Suosittelemme käyttämään kateforiasivun ylälaidassa olevaa filtteriä, jolla voit valita mm. laukun värin ja koon. Saat esille juuri oikeanlaiset vaihtoehdot, kun rajaat hakuasi hieman. Kannattaa myös miettiä, mihin tarkoitukseen laukut tulevat. Jos tuotteet tulevat omille työntekijöillesi, tarkista aluksi firmasi käyttämien läppäreiden koko. Sitten voit valita brändiprofiiliin sopivan värin, ja laukun mallin. Olisiko olkalaukku vai reppu kätevämpi työntekijöillesi? Olkalaukku on usein hieman tyylikkäämpi, ja se on aina varma valinta. Jos menette käytännöllisyys edellä, reppu on mahtava valinta, sillä siihen mahtuu paljon muutakin kuin vain kannettava tietokone. Olipa valintanne kumpi tahansa, kaikissa tietokonelaukuissa on pehmustettu tasku, joka suojaa tietokonetta kolhuilta. Joissakin malleissa on myös oma taskunsa tabletille tai lukulaitteelle. Korkealaatuinen tietokonelaukku kestää vuosia, joten logopainatuksesi saa näkyvyyttä vielä pitkään ostoksesi jälkeen.

Käytännöllinen design

Monissa Axon Profilin tietokonelaukuissa on näppäriä ominaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi useissa laukuissa on USB-portti laukun ulkopuolella, joten kännykän lataaminen onnistuu helposti. Muita lisävarusteita ovat mm. kuulokeaukko ja tasku vesipullolle. Lähes kaikista malleista löytyy sisältä käteviä taskuja ja lokeroita, joihin voi järjestää pienempiä tavaroita. Paljon matkustavan kannattaa valita laukku, jossa on takapuolella kiinnitysmahdollisuus vedettävän matkalaukun kahvaan. Silloin läppärilaukun saa kätevästi kiinnitettyä käsimatkatavaroihin, eikä sitä tarvitse kantaa olalla tai kädessä. Edistyksellisimmissä malleissa on jopa "scan smart" -toiminto, jonka ansiosta läppäriä ei tarvitse ottaa pois laukusta lenkokenttien turvatarkastuksissa. Jos etsit juuri tietynlaista laukkua tarpeisiisi, annamme mielellämme tuotesuosituksia.

Merkkausvaihtoehdot

Laukun merkkausvaihtoehdot riippuvat siitä, minkä mallin valitset valikoimastamme. Useimmin logo tehdään painatuksena, sillä painokuvion voi tehdä monenlaisiin eri materiaaleihin. Yksityiskohtaisemmat logot on parempi tehdä painamalla kuin brodeerauksena. Brodeeraus puolestaan on hieman ylellisempi merkkauskeino kuin painatus, mutta sitä ei voi tehdä kaikkiin malleihin. Ennen tilauksen vahvistamista tarkistamme luonnollisesti kumpi merkkausvaihtoehdoista sopisi tuotteeseen ja logoon paremmin. Saat myös aina digitaalisen luonnoksen tuotteesta hyväksyttäväksesi, ennen kuin aloitamme tuotannon.

Osta asiantuntijalta

Kaikesta informaatiosta ja suodatustoiminnoista huolimatta voi oikean tietokonelaukun valitseminen olla hankalaa. Me autamme sinua tekemällä tuote-ehdotuksia, tarjouksia ja lähettämällä näytetuotteita. Läppärilaukut ovat arvokkaita tuotteita, joten päätös kannattaa tehdä harkiten. Toimittajaksi kannattaa myös valita luotettava yritys. Axon Profil on toiminut verkossa jo vuodesta 2006 lähtien, ja on yksi alan suurimmista yrityksistä. Meillä on paljon kokemusta tietokonelaukkujen painatuksesta ja oikean mallin valitsemisesta, joten ota ihmeessä yhteyttä myyntipalveluumme, jos emmit vielä tuotteiden välillä.

Asiakas-palvelu